Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: mihai33

Mesajde mihai33 » 09 Dec 2013, 01:13

italianu scrie:....daca imi semneaza contractul de 400-500 ..

Wei,Mihai, c-am ce-ti spuneam eu la telefon,nu-i prea bine sa depinzi de nimeni!
Sper ti se indeplineasca dorinta.Da, vezi ca daca te intorci in Ro o sa ai de furca cu matcarii ,ca aici ai invatat meserie ,si de te pui.....

italianule..te salut!
problema mea nu este ca el nu inghite 400-500 lunar, problema mea este ca el vrea garantat un anumit numar saptamanal,...iar aici intervine negocierea,..fecundarea nu mai depinde de mine,...el vrea un numar minim sigur pt ca el deja a prenotat 2000 de regine pt anul 2014,...iar eu nu vreau sa ma leg la cap cu numar fix asta inseamna contract ferm de x regine dar nu mai putin de..x...ideea este ca nici eu nu m-am exprimat bine...trebuia sa spun.."daca imi semneaza contractul de 400-500 fara garantie minima..."....el depinde de mine, nu eu de el...acum eu pun conditiile,..nu accepta...atunci sa fie sanatos!

fiecare are clientul lui, pot fi un concurent pt ei...dar...este loc pt toata lumea!
Apicultura este o arta, multi pot desena, dar putini isi pot vinde lucrarile!!!
mihai33

Mesajde mihai33 » 09 Dec 2013, 01:17

proapis13 scrie:
mihai33 scrie:....daca imi semneaza contractul de 400-500 de regine lunar raman, daca nu vand tot si ma intorc pe plaiurile noastre

Bine ai revenit si te rog cind ai timp treci si pe la topicul asta
viewtopic.php?f=5&t=3159
Nu de alta dar avem doi colegi ce si-au facut mana cu regine prin Italia insa pe topicul asta nu impartasesc acelasi mod de lucru
salve :D

te salut proapis!
am sa ma uit pe topic si promit sa scriu cate ceva, daca va fi nevoie!
multumesc de urari!
mihai33

Mesajde kamy » 09 Dec 2013, 06:35

[quote][/quote]Mihai,iti dau un sfat prietenesc:nici sa nu te gandesti sa devii concurenta italianului pentru care lucrezi,esti inca tanar,ai viitorul in fata,nu mai ai aceleasi rezultate cand ai in dos dintii concurentei!plus de asta brusc vei avea cele mai proaste matci de pe piata din italia,poti sa spui ca nu,dar nu uita ca e cuvantul unui roman impotriva cuvantului unui italian!
Mai e si latura morala sa zicem,niciodata nu e bine sa musti mana celui care ti-a intins- o vreodata!
Io in locul tau as dubla nr de nuclee,si as accepta pe loc conditiile,incercand pe langa ei(adica as beneficia de reclama lor gratuita,platita doar cu un pret mai mic pe matca vanduta) sa- mi construiesc propria retea de clienti!si toata lumea ar fi mult mai fericita!parerea me tu fa cum doresti!
kamy

Mesajde italianu » 09 Dec 2013, 07:38

mihai33 scrie:
italianu scrie:....daca imi semneaza contractul de 400-500 ..

Wei,Mihai, c-am ce-ti spuneam eu la telefon,nu-i prea bine sa depinzi de nimeni!
Sper ti se indeplineasca dorinta.Da, vezi ca daca te intorci in Ro o sa ai de furca cu matcarii ,ca aici ai invatat meserie ,si de te pui.....

italianule..te salut!
problema mea nu este ca el nu inghite 400-500 lunar, problema mea este ca el vrea garantat un anumit numar saptamanal,...iar aici intervine negocierea,..fecundarea nu mai depinde de mine,...el vrea un numar minim sigur pt ca el deja a prenotat 2000 de regine pt anul 2014,...iar eu nu vreau sa ma leg la cap cu numar fix asta inseamna contract ferm de x regine dar nu mai putin de..x...ideea este ca nici eu nu m-am exprimat bine...trebuia sa spun.."daca imi semneaza contractul de 400-500 fara garantie minima..."....el depinde de mine, nu eu de el...acum eu pun conditiile,..nu accepta...atunci sa fie sanatos!

Uite eu folosesc,micronucleele pe care le-am vazut la Dragos2006,si pot sa-ti spun c-am avut destul de putine rateuri,neconcurind cu nimeni si avind stii tu ,serviciul +lucrul la ,,stapinn'',am reusit sa-mi imperechez 140-150 matci fara prea mult stres in plus cu restul m-am dus pe productie!
Micronucleele costa aproape de 3 ori mai putin ca apidea si fac aceeasi treaba!

fiecare are clientul lui, pot fi un concurent pt ei...dar...este loc pt toata lumea!
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde mihai33 » 09 Dec 2013, 11:12

kamy scrie:
Mihai,iti dau un sfat prietenesc:nici sa nu te gandesti sa devii concurenta italianului pentru care lucrezi,esti inca tanar,ai viitorul in fata,nu mai ai aceleasi rezultate cand ai in dos dintii concurentei!plus de asta brusc vei avea cele mai proaste matci de pe piata din italia,poti sa spui ca nu,dar nu uita ca e cuvantul unui roman impotriva cuvantului unui italian!
Mai e si latura morala sa zicem,niciodata nu e bine sa musti mana celui care ti-a intins- o vreodata!
Io in locul tau as dubla nr de nuclee,si as accepta pe loc conditiile,incercand pe langa ei(adica as beneficia de reclama lor gratuita,platita doar cu un pret mai mic pe matca vanduta) sa- mi construiesc propria retea de clienti!si toata lumea ar fi mult mai fericita!parerea me tu fa cum doresti!

kamy..nu concurent pt italian, ci pt crescatorii de matci din romania,..:)..la asta se referea italianul,...dar deocamdata eu astept sa vad cum se pun conditiile,...peste tot in lumea asta exista loc pt orice,...dar italienii sunt altfel,...daca ai plecat capul,...ei ti-l taie sau te face sclav...

eu nu musc mana nimanui, eu stau in banca mea,...nu deranjez pe nimeni...dar nu ma calca pe bataturi..:))

multa sanatate kamy
mihai33

Mesajde ignatov andrei » 09 Dec 2013, 11:20

"Mihai, nici sa nu te gandesti sa vii in Romania si sa faci concurenta, ca-ti rupem picioarele, ai inteles?!?"

P.S. Am glumit, ma, sa fii sanatos si printre cei mai buni, oriunde vei dori sa activezi! De pe acum iti ofer prietenia si colaborarea!
ignatov andrei

Mesajde mihai33 » 09 Dec 2013, 11:22

in ceea ce priveste concurenta celor care produc matci in Romania,...eu nu reprezint o concurenta,..:))))).....

sa traiesti nea Andrei!!
mihai33

Mesajde ignatov andrei » 09 Dec 2013, 11:26

mihai33 scrie:in ceea ce priveste concurenta celor care produc matci in Romania,...eu nu reprezint o concurenta,..:))))).....

sa traiesti nea Andrei!!

Ba sa stii ca da! La ce-am mai vorbit noi si la cum pui problema, sa stii ca... ESTI (cel putin in devenire)!
ignatov andrei

Mesajde mihai33 » 17 Mar 2014, 01:54

Ultima noapte de dragoste,..intaia noapte de razboi!

asa as cataloga ziua de astazi care a trecut!..de maine munca asidua, pana la sfarsit de septembrie, intepaturi,...caldura,...si aer curat...offf...de cand asteptam!!
la mine situatia se prezinta bine, probleme mari cu furtisagul, varooa in limite!...doar am verificat prin sondaj 2 familii si 3 roi,..puiet mult, vin si cu cateva fotografii
mihai33

Mesajde mihai33 » 25 Sep 2014, 09:42

A mai trecut un an!

un an greu ,ploi multe, sute de regine ratacite,prigorii cu stolurile, 10% din familii roite, munca 7 zile din 7/zi lumina....dar am fost multumit, fetele m-au rasplatit.
acum am inceput sa citesc postarile...am sa imi fac timp si am sa pun cateva fotografii..am promis deja de un an...si inca nu am pus :D

aici treburile s-au stabilizat..acum totul este in normal...

nea Kamy am urmat sfatul dvs!
mihai33

Mesajde paul » 25 Sep 2014, 09:54

mihai33 scrie:
nea Kamy am urmat sfatul dvs!

Formula corecta ar fi fost ... "nea Kamy, Dumnezeu sa te ierte si sa-ti rasplateasca bunatatea sufleteasca, am urmat sfatul dumneavoastra" :!: :!: :!:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde mihai33 » 25 Sep 2014, 21:12

of..nici nu am stiut!..imi plange inima..a fost unul din oamenii pe care nu i-am vazut in viata mea, dar cu care am vorbit foarte mult la telefon, si am invatat din sfaturile lui!

Dumnezeu sa il ierte!
mihai33

Anterior

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?