Dila Daniel scrie:Sper insa si la un ajutor din partea dvs...
toate cele bune!
Fiti ferm convins ca-l veti avea!
Eu urmaresc, acum, si competitia de la Lillehammer, sarituri cu schiurile!
O seara placuta!
Dila Daniel scrie:Sper insa si la un ajutor din partea dvs...
toate cele bune!
Avram scrie:Metoda mea de crestere a matcilor este cea prezentata cu lux de amanunte in Manualul apicultorului - editia a-VI-a, 1986!
Era metoda folosita de statiile ICPA!
In manual sunt prezentate patru metode de crestere a reginelor,banuiesc ca folositi cea de a treia metoda(cea cu diafragma prevazuta cu gratie separatoare)
Ne puteti simula un calendar al lucrarilor de crestere a reginelor ....de la transvazare (simpla sau dubla ? )...pina la introducerea (botcilor sau reginelor ?) in nuclee.
joohny scrie:Va salut d-le Andrei.Cum a-ti explicat d-tra cam asa scrie si in carte.Inteleg ca face-ti totul ca la carte?Sanatate.
irina scrie:Inteleg ca lada ( cu matca) se muta pe un alt loc , iar roiul( cu botci) ramane pe vechea pozitie .Si daca procedez invers? Adica las lada ( cu matca) pe vechea pozitie -sa beneficieze de culegatoare si mut roiul( cu botci)pe o alta pozitie?
Inteleg ca formam doi roi ( cu botci) , impartind acestora ramele familiei din care i-am format si-i mutam pe pozitii noi.Toate ramele se impart acestor 2 roi? Adica se desfiinteaza fam de baza ? Si matca?Si culegatoarea?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 21 vizitatori