Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Marinel.

Mesajde romin din serbia » 11 Dec 2013, 21:46

romin din serbia

Re: Marinel.

Mesajde proapis13 » 11 Dec 2013, 22:09

Bine ai venit in marea familie a apicultorilor forumisti :!:
De anul trecut tot cochetezi cu forumul dar ma bucur ca in sfirsit iti facusi curaj sa postezi aici
Poti sa si incepi sa scrii,uite de exemplu pe mine ma intereseaza pltforma ta de stupi
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde ves.lucian.zabrani » 11 Dec 2013, 22:10

Bine ai venit printre noi !!! sanatate maxima tie si familiei tale !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde un OM » 11 Dec 2013, 22:25

Sanatate multa!
Pe stupi dati doar cu ulei de in, sau parafinati?
un OM

Mesajde popik50 » 11 Dec 2013, 22:32

Frumos...
popik50

Mesajde romin din serbia » 11 Dec 2013, 22:54

Multam.La iceput ma scuz daca scriu ceva gresit.De cind am terminat scoala primara, nu am mai scris in limba Romina.Io mis Marinel Din Vrsec, un oras in Banatul srbesc.Remorka a facuto tatal lu sotia mea, am cumparat osia cu rotile de la armata si am construito pentru 40 de stupi.10 pe o parte si 10 pe celalalta iar cele doua rinduri din mizloc se cara si se pun pe platforma.Remorca este atestata si registrata si merg cu ia in circulatie.Am doua remorci si acuma trebuie sa fac inca doua.Se trage cu tractoru, din cauza ca toate 4 pasuni mis la 10 pina la 15km.Salcimu si teiu in stacionar, un sat la a granita cu Rominia, iar floarea soarelui si rapita plec din sat.Cind vopsesc, cutiele prima date ii dau cu firnaiz pe baze de ulei,sau ulei de lan si inca da doua ori cu sandolin pentru lemn.Ma scuz ca nu am sa fiu mult activ pe forum, insa o sa ne vorbim.
romin din serbia

Mesajde TDI » 11 Dec 2013, 23:01

Bine ati venit!
Va asteptam cu cat mai multe informatii si filme.

Pe toate cutiile de Sadolin este inscriprionat un text : "Este interzisă aplicarea pe suprafețe lemnoase care intră în contact direct cu alimente, furaje sau apă potabilă". Eu am aflat anul acesta de garantia oferita de acest tip de vopsea: 12 ani.
TDI

Mesajde catalin_vl » 12 Dec 2013, 21:05

foarte frumoasa prezentare, si stupina la fel de frumoasa... multa sanatate va doresc si spor in toate! :)
''albinele au nevoie de flori ca sa traiasca si florile au nevoie de albine ca sa rodeasca''
catalin_vl

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?