Prima pagină BAZA MATERIALA APICOLA ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE

Discutii despre baza materiala folosita in apicultura (tipuri de stupi,alte materiale,etc.).
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Abricht grosime

Mesajde aliuta2000 » 23 Apr 2013, 22:56

1200w sunt 1200w si atat .

Cat despre dat cu scandura in cap ... poate la abricht se poate intampla , dar la circular cu siguranta nu iti da pentru ca este gandit ca panza sa tina elemtul pe masa Scandura ... , dar si circularul iti da in cap cu lemnul rotund daca il infigi mai tare in panza . de oprit ... se opreste ...nu-i bai ...
dar circularul este scula ta cu care lucrezi si la care i-ai aflat tu plusurile si minusurile si sunt ferm convins ca o exploatezi cu simt de raspundere si ea te deserveste pe plac .
Indiferent ca iti place sau nu , este o scula Hobby Skil= diviza Hobyy a celor de la Bosch , dar Hoby hoby , pentru existe Bosch Albastru profesionist si Bosch Verde Hoby de la ei si ceva mai tarziu au facut Skil .
oricum daca tu esti multumit de el ... asta e tot ce conteaza , pentru ca nu lucrezi decat tu cu el si nu noi .
A.D.
aliuta2000

Mesajde jenica67 » 23 Apr 2013, 23:47

Am si un circular Bosch GKS 85 S, (1700W / 4000 rot /min) dar asta este in transformare, sa tai cu 6 discuri de circular o data, sa fac canale. Dar sti care este deosebirea intre un circular de mana si unul de masa, motorul de la skil are cel putin 12.000rot/min, si este demultiplicat cu un set de roti dintate, iar motorul simte numai o parte din rezistenta crescuta, care este redusa de raportul de transformare. Acum nu vreau sa laud ca este scula perfecta, dar pentru cineva care are grije de sculele lui si le foloseste rational, si se si pricepe putin, eu consider ca este suficient pana in 200 de stupi. Pentru mai mult, nu ma pronunt, ca nu ma intereseaza nici atatia. Si daca l-asi schimba o data la 5 ani, el si-a facut treaba cu varf si indesat. Si inca ceva, am taiat cu el si tabla si cuie, si nici nu a simtit (ca am folosit mult lemn recuperat si a mai scapat cate un cui, cate un holsurub)
jenica67

Mesajde aliuta2000 » 24 Apr 2013, 22:08

Asta am spus si eu jenica .. tu il folosesti rational , nu iti bati joc de el , nu il omori in fel si chip . tu il cunosti si lucrezi cu el asa cum trebuie , si el iti ofera exact ceea ce tu astepti de la el.
A.D.
aliuta2000

Mesajde gheorghe tarta » 12 Dec 2013, 12:25

Pentru anunturi de vanzare-cumparare va puteti inregistra si posta aici http://anunturiapicole.stuparitul.com/
gheorghe tarta

Anterior

Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE