7Rame scrie:La aceste familii slabe, unele din ele facute la 15 august (cca 30 dintre ele!!!!) cu matci imperecheate de la Lucky, si care ierneaza pe 5 rame Dadant strans, am tinut sa am gratii obligatoriu si paravant.
Daniel_new scrie:O intrebare pt "7Rame" si nu numai: daca largesc urdinisurile mult mai mult,cand albina iese la zbor,daca vreo familie este mai slaba,poate exista posibilitatea furtisagului? Adica,fiind un urdinis mare,sa nu poata sa apere eficient intrarea in stup? sau atunci se strange urdinisul? Am vazut la tine(7 R) cum arata in poza de mai sus si ma gandeam sa fac la fel.
Ma sfatuiti si pe mine?
7Rame scrie:w
7Rame scrie:Asa cum s-a mai scris, nu e pericol de furtisag absolut deloc.
Cand e vreme buna de curatare, e de recomandat ca blocurile sa fie scoase de tot, pt a facilita iesirea albinei cat mai repede si in numar cat mai mare la zbor. Sa profite cat mai mult de fereastra de temperatura optima zborului. In plus, soare pe podisor, sau direct pe rame samd...deci fara frica.
7Rame scrie: In plus, soare pe podisor, sau direct pe rame samd...deci fara frica.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori