Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Caut un apicultor din Bucuresti

Mesajde dicu.ion57 » 15 Dec 2013, 15:10

Aline cineva trebuie sa rupa coada pisici si sa te dea pe brazda ca asa cum ai inceput sa ceri ajutorul,cred ca ai vazut ca putini au raspuns solicitari tale,pe motivul ca nu sti cum sa te adresezi ,unor persoane la care le ceri ajutorul.O spun cu parere de rau,dar daca vrei sa intri in cercurile de apicultori ,felul in care te adresezi vine s-au nu informatia.Au fost colegi care au raspuns intrun fel solicitari tale dupa care sa oprit.Nea Dicu iti da un sfat sa zic de acuma colegial.Nu mai da tu nr de tel.la care sa te sune ,ci roaga colegi dupa forum sa-ti dea un nr de tel .la care sa discutati.Cu siguranta acest lucru i-a deranjat pe multi chiar daca tu acuma o sa motivezi ca sunai tu dupa aceia.Cu siguranta o sa gasesti sprijin ,eu am telefonul la vedere la Dispozitive apicole si sint dispus la un dialog.Te rog sa nu te superi am cautat sa-ti dau un sfat prietenesc.
dicu.ion57

Re: Caut un apicultor din Bucuresti

Mesajde proapis13 » 15 Dec 2013, 16:18

[quote="alintal"...Daca doreste cineva sa-si impartaseasca pasiunea rog sa ma sune. 0768173385[/quote]
Toti ne-am ,,impartasit'' pasiunea pentru albine pe forum ;) altii mai mult si altii mai putin,poti sa citesti si sa te convingi
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Re: Caut invatator sa devin apicultor

Mesajde joohny » 15 Dec 2013, 18:43

Va salut.Alintal,eu nu cred ca-ti mai trebuie profesor daca stii 50-%(chiar si daca teorie=50%iar practica=0%).Poate un indrumator sa apelezi la el din cind in cind.Sanatate.
joohny

Re: Caut invatator sa devin apicultor

Mesajde gh.pana » 16 Dec 2013, 10:51

Tinere domn Tudor, esti sigur că vrei să faci practică apicolă ? Cât de hotărât ești ? Accept să mă convingi după sărbători la tel. 0213146169 .
Locuiesc în com. Ciorogârla , lângă pădure, unde am și stupina.
Până atunci.....Sărbători fericite !!!
gh.pana

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR