Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: unde si cand ati facut armata

Mesajde modigliani » 25 Dec 2013, 23:40

valter scrie:Las ca vine pictoru'...si te lamureste :lol: .

Crezi tu ca p-asta-l mai lamureste careva ? Omu' e-n lumea lui , acolo !
Lasa-l . ..... E haios . Cum-necum ..... trecem iarna cu el ! ;)

Mai bine pune-l sa-ti povesteasca cum e la nailonăria aia 'talieneasca si cum se perforeaza macaroanele ........
modigliani

Mesajde alt stupar » 25 Dec 2013, 23:48

Graniceri, frontiera cu Iugoslavia.
Un an din viata irosit absolut inutil, in cel mai ****** mod posibil.
Rahat, rahat, rahat :twisted: :mrgreen: :evil:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde cantemir » 25 Dec 2013, 23:49

valter scrie:
Nehotaratule....hotarastete.

Valter, dupa treizeci de ani trecuti, nici mie nu-mi era prea clar!
Dar m-a lamurit Mircea: Lasa cantemire, c-a facut armata om din tine! :D :D :D
cantemir

Mesajde ignatov andrei » 26 Dec 2013, 00:15

ves.lucian.zabrani scrie:83-85 !!! Fetesti , Timisoara !!! Trupe de securitate !!!
bine ca nu m-a prins revolutia la Timisoara in timp ce eram in armata !!!
:P :P :P

cantemir scrie:1982-1983: Lipova- Arad! Scoala de ofiteri in rezerva de iepuri de camp!
Plus o multime de concentrari la Negoiesti! Inclusiv in '87-89! Antiaeriana. Policalificat!
Mai sa fie...!
Te gandesti la ce ma gandesc si eu?

Ma, daca voi ati facut armata la varsta de 2 ani...!!!!!!!!!!

Eu stiu ca am incercat "sa satisfac stagiul militar" pe la 18 ani, dar cred ca nu prea a fost "satisfacut" si de aceea s-a si desfiintat!
Eu am cochetat cu "APA GREA" de la Halanga (Drobeta Turnu Severin) si cu ceva... uraniu degradat, adica... ARTILERIE!
ignatov andrei

Mesajde valter » 26 Dec 2013, 21:33

Uitam multi din noi ca prima ''carte'' trimisa din razboi de bunelu' ori strabunelul catre sotie si copii o scria ''gradatul''...astazi ne-am emancipat si clamam in cor ''o pierdere de timp inutila'' , betivi si ordinari cei ce ne-au pus periuta de dinti in mana(prima oara)...sictir si sa-i ia :evil: strigam cu toti in cor ...merci.

Sunt sigur ca macar pentru o secunda(cand iti stergeai mucii cu maneca sumeticata)...ai cochetat cu ideia de a ''asculta fanfara militara in cizma si cu epoleti''.

Un gradat...degradat.
valter

Mesajde dorindafi » 26 Dec 2013, 21:40

anii 89/90
1305 bucuresti = paza shi aparare obiective speciale
lasare la vatra = nanov/alexandria = TL.
dorindafi

Mesajde sorinmob » 26 Dec 2013, 21:56

91/92
0852-dragasani trupe de jandarmerie" mai bine nu" a fost BD pentru aproape toate cadrele care au calcat stramb
Toti oamenii se aseamana prin cuvinte, numai faptele ii deosebesc.
sorinmob

Mesajde Lazar » 26 Dec 2013, 21:57

proapis13 scrie:1987-1989 - Popesti-Negoiesti Prahova - speciale....Baneasa....Pacii Bucuresti - arme cotite....
salve :D

1987-1989 UM 01065-Popesti-Negoiesti-transporturi.......col.Nicolescu ..... :lol:
Mariane ......timite MP. cu tel.tau
Lazar

Mesajde peterneamt » 26 Dec 2013, 22:42

Craiova pe str. Caracal; terist; cercetare; specializarea arme bio-chimice......porecla: Doctore :D
peterneamt

Mesajde gabi bee » 26 Dec 2013, 23:12

01948 Ploiesti si 01808 Strejnic , arma - transmisiuni ! A fost si timp pierdut dar si multe chestii utile invatate !
Masoara timpul cu faptele tale !
gabi bee

Mesajde gica.mosu » 26 Dec 2013, 23:13

Sa nu riditi di mini :idea: ....'70-71-01342 -Turda-tancuri..."SIA"...Amintiri frumoase-doua cind am depus juramintul si dupa 10 luni cind o vinit la mini mamuca si tatuca(D-Zeu sa-i odihneasca)si mi-o adus di ta'ti inclusiv(tuica in piini sticla di 3/4+6l di ghin)apoi o urmat celi raliiiiii....Impriuna cu cei 4 bacauani ai mei dupa tuica si... vin + ceva muzica la mini la SIA(statie de incarcat acumulatori)a urmat citi 3 zili di arest fiecari(am fost turnati de un SSC-NAE DO...E din Tirgoviste)....am ramas" fara dinti(carii) di la H2S04 eu.... iar sergentul cari ni-o turnat fara 2 dinti din fata,la liberare in tren aproapi di Brasov 8-) eu am ajuns cu IRTA BV-ONESTI si valiza o ajuns dupa 3 zili acasa(o ramas in trin si o luat-o razasi mei)...cea mai duraaa o pus capac 40 di zili(peste termen) la cules porumb la Vadeni-Ialomita...Of parca' ieri m-am liberat :mrgreen:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde Dila Daniel » 27 Dec 2013, 00:09

Someseni -CLUJ NAPOCA transmisiuni '86-'88

armata in general era dominata de prostie si bataie de joc gratuita.Desteptarea de dimineatza a fost cea mai mare problema a mea.
Am devenit oficial(in fatza mamei) fumator,gagicar,bautor de alcool si responsabil de deciziile mele.
Mi-a placut totusi specializarea si eram(asta suna a lipsa de modestie ) nu bun,ci foarte bun in ceea ce faceam(morse)
M-am si angajat dupa revolutie ca sergent angajat.Doar ce se inventase asta si aveam vise...ca aveam sa fim ca sergentii din armata americana...respectati.
Dezamagire insa,si dupa 2 ani,mi-am dat demisia...

fiind o fire mai"patriotica"...si acum imi plac cantecele militare! :)
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde zip2006 » 27 Dec 2013, 10:07

83-85 Tirgoviste ,transmisiuni (telegrafist) unde in 89 au fost executati sotii Ceausescu .Faina armata la 20 de ani fara o luna am terminat-o .
zip2006

Mesajde EugenVoinea » 27 Dec 2013, 11:41

"80-"81,0744 Baneasa(la secu.)si la Buzau 45 de zile,pt.salturi cu parasuta.In general a fost si bine si frumos(asa spun acum ,dupa 33 de ani),atunci nu cred ca as fi gandit la fel.
Amintiri care au ramas ?-depunerea juramantului;-brevetarea dupa 5 salturi;- lasarea la vatra;-si amintirea prieteniilor facute atunci.
..."Invata de la vultur cand umerii ti-s grei Si dute la furnica sa vezi povara ei''... din lirica norvegiana.
EugenVoinea

Mesajde ionut vlv » 27 Dec 2013, 13:12

cornelioandanciu,din primele zile de armata trierea mt-ilor se facea dupa abilitati si specialitatea scolii absolvite pana atunci si repartizati la plutoane cu specific apropiat.fanfara avea rolul ei bine stabilit.nu e usor sa sufli intr-un trombon,ce scoti din gorneta sa mai si corespunda cu ce e pe portativ si in timpul asta sa ai o tinuta impecabila.fiecare arma avea dificultatea si frumusetea ei.
am facut armata intr-o unitate de securitate mai apoi devenita de jandarmerie.nu am avut parte de bataie de joc,totul se facea respectand regulamentul.tinuta mereu la patru ace,pregatirea fizica era pregatire fizica,specialitatea -specialitate.bagam morse la sala 8-9 ore si pregatire fizica in pauze.am participat la doua olimpiade de transmisiuni,locul 1 pe brigada si 3 pe tara.pot spune ca am invatat ceva in plus in armata chit ca nu am folosit specializarea.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea. În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
ionut vlv

Mesajde prisecarul » 27 Dec 2013, 13:51

78-80 aviatie la giarmata si baraganul(fetesti).
amintiri, dupa atatea ani, si bune si rele!
nu regret perioada petrecuta in armata!
prisecarul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE