Ionel...da=mi voie sa glumesc...tu la fel ca si Bio aveti niste pretentii exagerate de la o masinutza de 33 kg care o iei la sub=bratz si voi vreti sa trageti la grosime multi metri cubi de cherestea si sa barbieriti cioturi uscate 2 ani...nu mai fiti copii...cu scule de 17oo lei nu faci asa ceva
http://www.ebernardo.ro/masini-pentru-g ... 230-v.html si ca sa cauti defecte cu lupa e o activitate laborioasa as putea sa zic...eu si cei carora le fac lazi sunt multumiti de calitatea pe care o scot fara sleif cu masinile Bernardo care nu sunt cele mai capabile..adica daca ai cat de cat un motor bun, faci treaba...voi pe jucaria aia aveti 15ooW dar e un motoras de turatie gen cum sunt cele de la oberfrezele manuale, are 95oo rot pe minut, dublu fata de cat am eu pe val la masina de grosime, am 28oo rpm la axul motorului si 375o rpm la arbore.
Masinutza aia e de turatie dar nu are putere...lasati=o asa de acum, folosesti ceea ce cumperi, iti iei Dacie mergi cu Dacia, iti iei Mertzan mergi cu Mertzanul...iti iei TH33o...o folosesti odata si o repari de doua ori, asta e viatza, data viitoare sa invatzati sa bagati bani in chestii serioase nu in jucarii daca aveti de facut treburi serioase.
Cum Doamne iarta=ma la mine ADM=ul nu a facut nici o figura in toti acesti ani de cand il am, si la David Nik la fel...merge de rupe, facem munti de rumegus cu ele si vb aia...sunt Hoby, aaaa...apropos sa stii ca David si Lucica Avram au o scula de indreptat pe 4 fetze de 16oooE ghici de la ce firma...ai ghicit, tot de la Bernardo, firma aia pe care o huliti voi...greseala nu e a celor de la bernardo ci a voastra ca voi vreti sa trageti la grosime munti de cherestea cu o ascutitoare
Vezi ca aici
https://www.facebook.com/AtelieruldestupiBUNKA am o multime de poze pe care le poti studia cu lupa cand nu ai ce face, doar doar vei gasi vreo scama sau vreo denivelare care ar putea sa impiedice albina sa zboare sau apicultorul sa foloseasca lada.
Nu inteleg de ce nu ati luat voi o scula de 3oooE ca sa aveti la ce sa faceti pretentii...eu sincer la circularul meu TK 2ooR nu am pretentii desi are o valoare de 6ooE, daca era unul de 16ooE probabil ca as fi mai pretentios...asa, sunt constient ca nu pot sa ma astept la cine stie ce putere de la un motoras de 11ooW...sper doar ca urmatorul meu circular sa aiba o motorizare mai serioasa, macar 2 sau 3 KW si alte dimensiuni.