Corneli......ciu,esti tari omuli
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Pe mine nu ma luat la armata ca au spus ca sau gatat pustile si fara pusca nui voie .
modigliani scrie:Nicolaie Astaifoaiei scrie:Pe mine nu ma luat la armata ca au spus ca sau gatat pustile si fara pusca nui voie .
N-are nimic ! O faci aici cu noi . Avem pusti , avem pistoale , pocnitori , artificii , prastii si cracane , etc .
Problema e ca trebuiesti distribuit unui pluton . Ma mai gandesc unde anume te repartizam . Cert este ca instructia se face-n Battlefield , azimut .... aiaie !
Cum te impaci cu ramnic-saratenii ? Ca vei avea comandant de grupa pe unu' de pe-acolo ......
gica.mosu scrie:Mihai balas,Iulinas....si cei cari ati scris 2-3 cuvinti...ati facut armataaaaBagati si citi una buna si ceva reli ca asa ni mai discretim fruntiliiii...
Corneli......ciu,esti tari omuliDaaa,si noi aveam fanfara....Si unul dintri ei,TA-major(zdranganea nisti tabliii-cinelist)..."********
"era ajut medic di unitati(acoloo ma pipait prima dati
Si so mai intimplat inca data...era antrenor la echipa companiei meli(se juca intri companii...apoi am ajuns loc 2 pi armata a treia) si find rez di lux(made Z Crisan-Torje).m-am trezit iar cu mina pi piciorul meu!!! am sarit ca si ars in sus si i-am zis:daca mai pui minili pi mini ai ""be...o""..ori iti sparg nasul ori merg la raport...intri timp"PICHI" asa imi ziceau colegi,a mai aflat ca si altii colegi au patit la fel.....peste putin timp...am ramas fara... antrinor,comandantul si -a facu treaba...RESPECT-MOSU!!!!
MIHAI BALS scrie:gica.mosu scrie:Mihai balas,Iulinas....si cei cari ati scris 2-3 cuvinti...ati facut armataaaaBagati si citi una buna si ceva reli ca asa ni mai discretim fruntiliiii...
Corneli......ciu,esti tari omuliDaaa,si noi aveam fanfara....Si unul dintri ei,TA-major(zdranganea nisti tabliii-cinelist)..."********
Si so mai intimplat inca data...era antrenor la echipa companiei meli(se juca intri companii...apoi am ajuns loc 2 pi armata a treia) si find rez di lux(made Z Crisan-Torje).m-am trezit iar cu mina pi piciorul meu!!! am sarit ca si ars in sus si i-am zis:daca mai pui minili pi mini ai ""be...o""..ori iti sparg nasul ori merg la raport...intri timp"PICHI" asa imi ziceau colegi,a mai aflat ca si altii colegi au patit la fel.....peste putin timp...am ramas fara... antrinor,comandantul si -a facu treaba...RESPECT-MOSU!!!!
nea gica,eram o figura (si) in armata.
din 1500 eram printre primii 5 cunoscuti.
AMIRALU*,adica EU!
as putea scrie un roman!
am facut ce-au vrut muschii mei!
am facut si ARMATA,am fost tuns si la 0,barul era peste gard,m-am luat(si apoi m-am imprietenit) cu toti comandantii,am facut marsuri etc!
una peste alta a fost FRUMOS,fara griji si fara stres!
Nicolaie Astaifoaiei scrie:..... si domnisoarele cum intra peste gard?
Mircea_63 scrie:Mihaita, tu spuneai ca n-ai avut sef niciodata.![]()
Se pare ca ai avut si culmea...ti-a placut.Apoi vii sa ne spui noua cat de tare iti place tie independenta. Ce spirit liber esti tu.
![]()
![]()
Hai sa traiesti! M-am lamurit.
Nicolaie Astaifoaiei scrie:MIHAI BALS scrie:gica.mosu scrie:Mihai balas,Iulinas....si cei cari ati scris 2-3 cuvinti...ati facut armataaaaBagati si citi una buna si ceva reli ca asa ni mai discretim fruntiliiii...
nea gica,eram o figura (si) in armata.
din 1500 eram printre primii 5 cunoscuti.
AMIRALU*,adica EU!
as putea scrie un roman!
am facut ce-au vrut muschii mei!
am facut si ARMATA,am fost tuns si la 0,barul era peste gard,m-am luat(si apoi m-am imprietenit) cu toti comandantii,am facut marsuri etc!
una peste alta a fost FRUMOS,fara griji si fara stres!
Domnu Bals Mihai dar in armata trebuie sarit gardul sa mergi in bar?
Si masina unde ramane si domnisoarele cum intra peste gard?
Mircea_63 scrie:Regolamentu`i regolament. In afara lui, aceiasi prieteni cum am fost si la Craiova. In asa fel incat sa nu poate zice nimeni ca Mihai Bals e protejat, chiar daca noi doi suntem prieteni.
Mircea_63 scrie:Fara doar si poate, esti simpatic. N-as vrea insa ca in baza prieteniei sa ramana cineva cu impresia ca ai avea parte de favoruri.
Un fel de armata-i armata si in permisie ne facem de cap. Chiar daca esti flebetea adminului, evita sa pomenesti acest lucru.
Sa traiesti si la multi ani!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 61 vizitatori