Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: unde si cand ati facut armata

Mesajde gica.mosu » 29 Dec 2013, 23:19

Mihai balas,Iulinas....si cei cari ati scris 2-3 cuvinti...ati facut armataaaa :?: Bagati si citi una buna si ceva reli ca asa ni mai discretim fruntiliiii...
Corneli......ciu,esti tari omuli :P Daaa,si noi aveam fanfara....Si unul dintri ei,TA-major(zdranganea nisti tabliii-cinelist)..."******** :lol: "era ajut medic di unitati(acoloo ma pipait prima dati :!: Si so mai intimplat inca data...era antrenor la echipa companiei meli(se juca intri companii...apoi am ajuns loc 2 pi armata a treia) si find rez di lux(made Z Crisan-Torje).m-am trezit iar cu mina pi piciorul meu!!! am sarit ca si ars in sus si i-am zis:daca mai pui minili pi mini ai ""be...o""..ori iti sparg nasul ori merg la raport...intri timp"PICHI" asa imi ziceau colegi,a mai aflat ca si altii colegi au patit la fel.....peste putin timp...am ramas fara... antrinor,comandantul si -a facu treaba...RESPECT-MOSU!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde joohny » 30 Dec 2013, 14:53

Va salut.Armata am facu-o linga paralela 45 ,Baicoi insa nu-i pot da nr. deoarece la eliberare au spus ca este secret.Frumoasa armata,de ziua mea m-am prezentat la unitate in "83,am fost nr.1 la facutul de salturi in spate cu bolta,am plecat sportiv din cauza ,culcat-drepti iar in ziua liberarii am intrat in arest,am prins si an bisect total 605 zile.Dupa armata 10 ani nu am purtat verde.Asta e.Sanatate.
joohny

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 30 Dec 2013, 15:40

Pe mine nu ma luat la armata ca au spus ca sau gatat pustile si fara pusca nui voie .
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde modigliani » 30 Dec 2013, 16:40

Nicolaie Astaifoaiei scrie:Pe mine nu ma luat la armata ca au spus ca sau gatat pustile si fara pusca nui voie .

N-are nimic ! O faci aici cu noi . Avem pusti , avem pistoale , pocnitori , artificii , prastii si cracane , etc .
Problema e ca trebuiesti distribuit unui pluton . Ma mai gandesc unde anume te repartizam . Cert este ca instructia se face-n Battlefield , azimut .... aiaie !

Cum te impaci cu ramnic-saratenii ? Ca vei avea comandant de grupa pe unu' de pe-acolo ......
modigliani

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 30 Dec 2013, 18:06

modigliani scrie:
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Pe mine nu ma luat la armata ca au spus ca sau gatat pustile si fara pusca nui voie .

N-are nimic ! O faci aici cu noi . Avem pusti , avem pistoale , pocnitori , artificii , prastii si cracane , etc .
Problema e ca trebuiesti distribuit unui pluton . Ma mai gandesc unde anume te repartizam . Cert este ca instructia se face-n Battlefield , azimut .... aiaie !

Cum te impaci cu ramnic-saratenii ? Ca vei avea comandant de grupa pe unu' de pe-acolo ......

Au Marina sarateni ?
Decat daca fac armata la marina Ramnic ieu cu romy voluntar ma duc cu iel.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde MIHAI BALS » 30 Dec 2013, 18:32

gica.mosu scrie:Mihai balas,Iulinas....si cei cari ati scris 2-3 cuvinti...ati facut armataaaa :?: Bagati si citi una buna si ceva reli ca asa ni mai discretim fruntiliiii...
Corneli......ciu,esti tari omuli :P Daaa,si noi aveam fanfara....Si unul dintri ei,TA-major(zdranganea nisti tabliii-cinelist)..."******** :lol: "era ajut medic di unitati(acoloo ma pipait prima dati :!: Si so mai intimplat inca data...era antrenor la echipa companiei meli(se juca intri companii...apoi am ajuns loc 2 pi armata a treia) si find rez di lux(made Z Crisan-Torje).m-am trezit iar cu mina pi piciorul meu!!! am sarit ca si ars in sus si i-am zis:daca mai pui minili pi mini ai ""be...o""..ori iti sparg nasul ori merg la raport...intri timp"PICHI" asa imi ziceau colegi,a mai aflat ca si altii colegi au patit la fel.....peste putin timp...am ramas fara... antrinor,comandantul si -a facu treaba...RESPECT-MOSU!!!!

nea gica,eram o figura (si) in armata.
din 1500 eram printre primii 5 cunoscuti.
AMIRALU*,adica EU!
as putea scrie un roman!
am facut ce-au vrut muschii mei!
am facut si ARMATA,am fost tuns si la 0,barul era peste gard,m-am luat(si apoi m-am imprietenit) cu toti comandantii,am facut marsuri etc!
una peste alta a fost FRUMOS,fara griji si fara stres!
MIHAI BALS

Mesajde Mircea_63 » 30 Dec 2013, 18:41

Mihaita, tu spuneai ca n-ai avut sef niciodata. :!:

Se pare ca ai avut si culmea...ti-a placut. :? Apoi vii sa ne spui noua cat de tare iti place tie independenta. Ce spirit liber esti tu. :lol: :lol: :lol:

Hai sa traiesti! M-am lamurit.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 30 Dec 2013, 19:02

MIHAI BALS scrie:
gica.mosu scrie:Mihai balas,Iulinas....si cei cari ati scris 2-3 cuvinti...ati facut armataaaa :?: Bagati si citi una buna si ceva reli ca asa ni mai discretim fruntiliiii...

AMIRALU*,adica EU!
as putea scrie un roman!
am facut si ARMATA,am fost tuns si la 0,barul era peste gard,m-am luat(si apoi m-am imprietenit) cu toti comandantii,am facut marsuri etc!

Domnu Bals Mihai dar in armata trebuie sarit gardul sa mergi in bar?
Si masina unde ramane si domnisoarele cum intra peste gard?
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde modigliani » 30 Dec 2013, 19:58

Nicolaie Astaifoaiei scrie:..... si domnisoarele cum intra peste gard?

Da' nui nevoie , mah , sa intre . Ca ie unitatile pline de don'soare d-astea . Ie ca curvele pe centura , numa' ca ie moca .....
Cel mai smecher e plantonu' II . Sta cu iele toata noaptea . Joaca "Flori , Fete , Filme sau Baieti " si "Antantirimogodan " .

Ia sa vezi tu , si acilea-n topic apar iele cam dupa 12 noaptea ... Sa nu te deloghezi , sa va fac cunostiinta .
modigliani

Mesajde MIHAI BALS » 30 Dec 2013, 21:22

Mircea_63 scrie:Mihaita, tu spuneai ca n-ai avut sef niciodata. :!:

Se pare ca ai avut si culmea...ti-a placut. :? Apoi vii sa ne spui noua cat de tare iti place tie independenta. Ce spirit liber esti tu. :lol: :lol: :lol:

Hai sa traiesti! M-am lamurit.

te salut M 63!
sa spun ca n-am avut sef in armata,as minti!
da...io am facut ce-am vrut,tinand cont(cat de cat) SI de sefi.
cand m-am dus la unitate, la Lipova,le-am spus,in prima secunda cand am intrat pe poarta,ca sunt nepotu* lu* viceamiralul X.
lucru partial adevarat!
si uite asa,in armata am fost AMIRALU*.
de la pufan la comandant,eu eram AMIRALU*.
dupa armata n-am mai avut sefi,daca la asta te referi.
mai putin aici,unde tu esti,sper,prietenu* meu!
eu asa te consider,chiar daca e iarna si uneori mai derapam!
MIHAI BALS

Mesajde Mircea_63 » 30 Dec 2013, 21:29

Regolamentu`i regolament. In afara lui, aceiasi prieteni cum am fost si la Craiova. In asa fel incat sa nu poate zice nimeni ca Mihai Bals e protejat, chiar daca noi doi suntem prieteni. ;)
Mircea_63

Mesajde MIHAI BALS » 30 Dec 2013, 21:30

Nicolaie Astaifoaiei scrie:
MIHAI BALS scrie:

AMIRALU*,adica EU!
as putea scrie un roman!

Domnu Bals Mihai dar in armata trebuie sarit gardul sa mergi in bar?
Si masina unde ramane si domnisoarele cum intra peste gard?

mi-a trebuit ceva timp sa ma dezmeticesc!
io sunt mai libertin de fel si nu stiam pe unde navighez!
sunt pe S sau pe A!
DA,ai intuit,saream gardul frecvent,faceam business,barul era...peste gard,la gagici era mai complicat-trebuia sa trecem podu*-altstupar cunoaste zona!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 30 Dec 2013, 21:33

Mircea_63 scrie:Regolamentu`i regolament. In afara lui, aceiasi prieteni cum am fost si la Craiova. In asa fel incat sa nu poate zice nimeni ca Mihai Bals e protejat, chiar daca noi doi suntem prieteni. ;)

M 63,cine crede si de ce crede ca M.B. e protejat?
sa zicem ca,poate,sunt simpatic!!!
MIHAI BALS

Mesajde Mircea_63 » 30 Dec 2013, 21:39

Fara doar si poate, esti simpatic. N-as vrea insa ca in baza prieteniei sa ramana cineva cu impresia ca ai avea parte de favoruri.

Un fel de armata-i armata si in permisie ne facem de cap. Chiar daca esti flebetea adminului, evita sa pomenesti acest lucru.

Sa traiesti si la multi ani!
Mircea_63

Mesajde MIHAI BALS » 30 Dec 2013, 21:53

Mircea_63 scrie:Fara doar si poate, esti simpatic. N-as vrea insa ca in baza prieteniei sa ramana cineva cu impresia ca ai avea parte de favoruri.

Un fel de armata-i armata si in permisie ne facem de cap. Chiar daca esti flebetea adminului, evita sa pomenesti acest lucru.

Sa traiesti si la multi ani!

raman...dator!
da...sa nu mai stie nimeni!
in general,fara falsa modestie,sunt febletea tuturor prietenilor, cunoscutilor,oamenilor care ma accepta asa cum sunt!
fara sofisticisme si altele!
hai ca sarim de la subiect!
va salut si va iubesc pe TOTI!
MIHAI BALS

Mesajde gica.mosu » 30 Dec 2013, 22:16

RESPECT...Mihai asa mai mergi,dar nu intalesei pi asta:dupa armata n-am avut sefi...Si acasa, cini-i sefu :?: ca te c-am vaz prin rulotaaaaa :lol:" La multi ani" tie si fameliei!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE