Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde ignatov andrei » 30 Dec 2013, 22:09

joohny scrie:Va salut.D-le Andrei,practic poate insa teoretic nu prea sint de-acord cu d-tra la ce a-ti scris un pic mai sus.Citez:..albina se pregateste pt. iarna,imediat ce a iesit din precedenta.Teoria mea spune ca,fiecare fiinta tr. sa lase urmasi.In primavara cred ca albinele(ca orice fiinta)se gindeste la perpetuarea speciei.Dupa perpetuare vine pregatirea pt. iarna .Probabil acesta este si motivul exploziei depunerii de oua pina la salcim dupa care incepe sa scada ponta .Oricum este o parere.Referitor la intrebare a-2-a cred ca tr. sa va car citeva tone de miere pt. a ajunge la gradul de MIC stupar.Sanatate.

Joohny, calci pe nisipuri miscatoare! Citeste din nou, cu atentie, ceea ce ai scris, iar la primavara sa-mi spui la ce concluzie ai ajuns!
Cu rabdarea... trecem marea!
Sanatate!
ignatov andrei

Mesajde proapis13 » 30 Dec 2013, 22:22

joohny scrie:....albinele(ca orice fiinta)se gindeste la perpetuarea speciei.
Probabil acesta este si motivul exploziei depunerii de oua pina la salcim dupa care incepe sa scada ponta

Carpatina noastra neajutata proteic si glucidic atinge pragul maxim de dezvoltare la TEI :shock:
De unde ai scos-o pe asta cu depunerea oualor pina la salcim??????
In conditii optime de exploatare a tuturor culesurilor poti avea la 1 septembrie familii la fel de puternice ca la salcim 1 :!:
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde joohny » 30 Dec 2013, 22:38

Va salut.D-le Proapis ,oare e posibil ca o familie fara ai asigura hrana proteica in primavara poate sa ajunga pina in toamna fara a roi avind 2-3 culesuri principale?Va intreb deoarece la mine dupa salcim a trebuit sa-i inmultesc.Sanatate.
joohny

Mesajde proapis13 » 30 Dec 2013, 22:43

DA,este posibil si am mai vorbit,masa - casa - rasa,Atentie familii nu mate lesinate :!:
Noi furajam albina deoarece avem nevoie sa fructificam culesul de salcim;mierea asta e aur...
salve :D

PS,SCUZE Andrei ...
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde joohny » 30 Dec 2013, 22:49

Va salut.O sa tin minte acest raspuns d-le Proapis.Multumesc.Sanatate.
joohny

Mesajde ignatov andrei » 31 Dec 2013, 09:45

La multi ani! Un an nou asa cum va doriti!

ignatov andrei

Mesajde iunicu » 31 Dec 2013, 11:11

Multi ani si dumneata Andrei. Sa-ti fie stupina plina de flori!
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Mesajde gica.mosu » 31 Dec 2013, 16:37

A.I...Za mnoga leta'si budi zdarovie....Ta't familionu :!: :!: :!:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde gica.mosu » 02 Ian 2014, 15:35

Andrei, ai repidi acasa' si dischidi geamuuu ca....."MIROASAAA"....Pregateste-l caaa.....VIn(amu)am eu....LA MULTI ANII....L'AS data viitoari aduc o... STIUCAAAA...Di -240 di luni :lol:
Fişiere ataşate
02102010087.jpg
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde ignatov andrei » 04 Ian 2014, 19:04

Sa traiesti "mosule gica"! Multumesc, dar stiuca s-o aduci intre 25ianuarie si 10 februarie, o frec un pic pe burta si apoi poti sa faci ce vrei cu ea!
ignatov andrei

Mesajde gica.mosu » 05 Ian 2014, 18:06

ignatov andrei scrie:Sa traiesti "mosule gica"! Multumesc, dar stiuca s-o aduci intre 25ianuarie si 10 februarie, o frec un pic pe burta si apoi poti sa faci ce vrei cu ea!

BINI mai Neni I.A .....Sa' da'a-ti faciii doi-gemeni :mrgreen: ...sa' i-o cariiiiii ti credem om saerios :P
gica.mosu

Mesajde BogdanU » 16 Ian 2014, 00:07

Nenea Andrei pe unde umblati dom'le ?
Mai sunteti cu noi pe forum sau ati placat in pastoral ? :lol:
Cand e prea mult lapte in stup nu e miere deloc!!!
http://bogdanungureanu.sunphoto.ro
BogdanU

Mesajde ignatov andrei » 17 Ian 2014, 23:31

Am intrat pe forum acum mai putin de un an. Kamy a fost omul care m-a contactat si care a postat lamga mine.
Kamy a jurat ca nu va mai posta pe acest forum!
Nu voi mai posta niciodata pe un forum de apicultura!
Kamy nu te voi uita niciodata.
ignatov andrei

Mesajde proapis13 » 17 Ian 2014, 23:40

De ce lasi ca pierderea unui prieten drag sa-ti intuneceasca gindirea??
Si eu imi facusem planuri cu Kamy pentru luna martie...
De ce faci ca multi dintre inaintasii apiculturii romanesti sa te retragi in propriul univers si odata cu tine sa dispara info pretioasa ???
Sper sa fie o refulare sentimentala de moment si sa revii...cind o sa-ti treaca supararea...
salve ;)
proapis13

Mesajde gica.mosu » 18 Ian 2014, 00:00

ALOOOO...I.A-TREZESTETE... :idea: ...Viata mergi inainti fara-KAMY....NNNNN..TOTI plecam cind(ata), :!: ..Ti rog sa ma crezi Andrei,ieri dupa cumplita vesti ,doar seara tirziu am mincat ceva...UNI mai pui ca azi noapti l-am visat :mrgreen:
gica.mosu

Mesajde BogdanU » 23 Ian 2014, 01:46

Se pare ca spinarea aceea batucita cu care se lauda nenea Andrei ca tine multe ... s-a frant !

Domnule Ignatov, credeti ca hotararea luata de a nu mai posta vreodata este cea mai intelepta pentru calibrul dumneavoastra ?

Fie-mi cu iertare daca v-am suparat cu cele spuse mai sus dar ... :(
Cand e prea mult lapte in stup nu e miere deloc!!!
http://bogdanungureanu.sunphoto.ro
BogdanU

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?