LUCIAN AVRAM scrie:unii nu vad decat clone peste clone , dar daca baiatul asta chiar este ..........el ?
cand o sa va/ne convingem ca este intradevar o persoana reala si nu o clona , mutam inapoi la pagini personale , ok ?
Sunt doua posibilitati: ori iti place, ori iti place.
Se poate demonstra in 2 sec ca-i clona. Cu putin efort vedem si strada de unde se manevreaza vpn-ul si proxy. Chiar este nevoie ?? Am zis ca poate o lasati moale si puneti batista pe tambal dar se pare ca nu, bagati lemne in soba.
Cum plm au aparut on-line clona si contul real, imediat ce-a postat Ovidiu in pagina ? Ca sa si posteze clona pe urma..Pot s-o fac si eu, simplu, de pe telefon si laptop in acelasi timp. Deci nu-mi ziceti ca asta ar fi un argument.
Faptul ca vad clone ? Da , si stiu exact ce spun.

Ca nu spun cine exact este ...asta-i alta treaba. Dar daca se continua , nu mi-e greu. Cine ma cunoaste , poate confirma.
N-am avut nici o problema cand au postat celelalte clone(stii si tu destul de bine) dar asta a pus Capac.
Una e sa te bagi in forum cu postari la misto , alta e sa pui intrebari unde cu buna stiinta faci misto de toti. Aici e diferenta si asta m-a intepat.Eu zic sa nu ma provocati mai mult. Pot pune cateva imagini si atunci se va repara mai greu. Asezati batista si totul e ok.

Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.