Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Astafoaiei Nicolaie incepator

Mesajde ovidiu_78 » 31 Dec 2013, 14:52

Am vb azi cu un prieten....zicea ca dincolo pe api... se vb ca clona ar fi pictorul :o asa sa fie? :roll:
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde popik50 » 31 Dec 2013, 15:16

La cat de inteligent e Modi...e posibil orice ;)
popik50

Mesajde modigliani » 31 Dec 2013, 15:19

Fratioare , nu-i felul meu sa-mi fac clone . Nu ajunge cat sunt io de unu' singur ? :D Spuneti voi acuma , ..... as avea cumva nevoie " sa ma trag la xerox" ???

P-aia de pe Api i-am "crosetat" din doua'j de mesaje . Ei m-au banat definitiv , eu m-am lamurit total : p-acolo-i de "grupa pregatitoare" . N-au calibru , n-au "inaintas" de trimis la d-astea .... pictoricesti . Ce placere sa mai simt - sau ce satisfactie - dand iama-n ei ? M-au banat definitiv ( absolut abuziv ! M-am straduit la greu sa nu dau temei unei ipotetice banari ) .... probabil preventiv !

Dar , recunosc , Foae al nostru ...... zici ca-i frate-miu ( cand fac io misto ) ! D-aia-l iubesc ! Mai mult , avem si niscaiva chestii in comun . Si pe el l-au banat Api-stii . Tot definitiv . Puii mei , ca si tine , ...... s-or fi gandit ca-i pictoru' ..... "cu alta palarie" . Iarasi i-a luat tremuratu' si i-au dat-o astuia preventiv .....

...........................

Pe bune , cu mana pe inima va spun , nu-s io ! ;) Asta nu inseamna ca nu ma p*s pe mine de ras imaginadu-mi cate "ecuatii" d-astea-si fac inspaimantati Api-stii ! :lol:
modigliani

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 31 Dec 2013, 15:54

Buna Ziua.
Iaca vad ca rau vati suparat pe mine si decat sa ma duhniti ca Domnu State care va sa zaca olecaca de rabdare nu mai are cu mine decand am grait odata pentru binelie dansului sa traga strimf pe stromolog iarna ie frig nui ca cand merje dumnealui la garla vara cu pielcica desvetita si nu cred cam cuvantat de rau de impotriva dumnealui.
Dar ieu deacuma cred ca mai bine nu.mai graiesc deloc aici la voi si las asa ca bine vad ce vreti sa va radeti de mine si sa ma inchida iar sa nu mai pot citi deloc nimica.
Mai bine spuneti drept ca faceti asa si atinci stiu.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde modigliani » 31 Dec 2013, 15:59

Bai , stai , mah , ..... olecaca ! Nu te lua dupa oricine ! Tu nu vezi ca ai simpatizanti si sustinatori "la greu" ? Uite , io deja-mi fac .... foae-n vene !
Stai , dracului , acilea ! ..... Sa mor io , daca-ti faci "bagaju' " ..... te dau in judecata !
modigliani

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 31 Dec 2013, 16:10

MIHAI BALS scrie:acum pe bune,aici se ascunde cineva cunoscut!
simt asta!
fac cinste!
cine ghiceste?

Decat atata mai am despus ca vedeti ca ieste om care ma cunoaste simi face cinste daca ghicesc de unde stiu.
Dansu imi da mie in minte ca am fost colegi noi doi in practica la scoala de maserie morarit si painificatie la timisoara si a luat premiu si bursa primu an acolo pentru cornuri.
Ultima oară modificat de Nicolaie Astaifoaiei pe 31 Dec 2013, 16:14, modificat 1 dată în total.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde LUCIAN AVRAM » 31 Dec 2013, 16:11

discutiile au alunecat in derizoriu total ....
mutat la battle

n-aveti decat sa continuati cat doriti
atentie la limbajul folosit
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 31 Dec 2013, 16:13

LUCIAN AVRAM scrie:discutiile au alunecat in derizoriu total ....
mutat la battle

n-aveti decat sa continuati cat doriti
atentie la limbajul folosit

Stai , domle ! Nu-i un topic tematic ! E foaia lu' Astafoaie . Acilea vorbim despre iel . Care-i problema ? Ce sa cautam la batalie ? Nu se bate nimenea cu nimenea ! ;) ;) ;) N-auzi ca-i cu morarit , cu panificatie , cu ..... d-alea ?

Astafoim !
modigliani

Mesajde LUCIAN AVRAM » 31 Dec 2013, 16:17

bai Pictore , io m-am saturat sa tot urmaresc topicul asta , va arde de mistouri ? n-aveti decat sa o faceti aici ,
unii nu vad decat clone peste clone , dar daca baiatul asta chiar este ..........el ?
cand o sa va/ne convingem ca este intradevar o persoana reala si nu o clona , mutam inapoi la pagini personale , ok ?
LA MULTI ANI !
LUCIAN AVRAM

Mesajde modigliani » 31 Dec 2013, 16:19

LUCIAN AVRAM scrie:bai Pictore , dar daca baiatul asta chiar este ..........el ?

Pai nu aia zic si io ??? Pai pana la momentu la care demonstrati cai clona ..... lasatii , fratilor , omului , topicu la .... foi personale !
Este prematura si nejustificata mutarea foii acilea !

Foae !!! Bai Foae , ceau astia cu tine , mah ? Fa scandal !
modigliani

Mesajde State » 31 Dec 2013, 16:48

LUCIAN AVRAM scrie:unii nu vad decat clone peste clone , dar daca baiatul asta chiar este ..........el ?
cand o sa va/ne convingem ca este intradevar o persoana reala si nu o clona , mutam inapoi la pagini personale , ok ?

Sunt doua posibilitati: ori iti place, ori iti place.
Se poate demonstra in 2 sec ca-i clona. Cu putin efort vedem si strada de unde se manevreaza vpn-ul si proxy. Chiar este nevoie ?? Am zis ca poate o lasati moale si puneti batista pe tambal dar se pare ca nu, bagati lemne in soba.
Cum plm au aparut on-line clona si contul real, imediat ce-a postat Ovidiu in pagina ? Ca sa si posteze clona pe urma..Pot s-o fac si eu, simplu, de pe telefon si laptop in acelasi timp. Deci nu-mi ziceti ca asta ar fi un argument.
Faptul ca vad clone ? Da , si stiu exact ce spun. 8-) Ca nu spun cine exact este ...asta-i alta treaba. Dar daca se continua , nu mi-e greu. Cine ma cunoaste , poate confirma.
N-am avut nici o problema cand au postat celelalte clone(stii si tu destul de bine) dar asta a pus Capac. Una e sa te bagi in forum cu postari la misto , alta e sa pui intrebari unde cu buna stiinta faci misto de toti. Aici e diferenta si asta m-a intepat.
Eu zic sa nu ma provocati mai mult. Pot pune cateva imagini si atunci se va repara mai greu. Asezati batista si totul e ok. 8-)
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 31 Dec 2013, 16:54

Vedeti Domnu State cum fluturati batista?
Demonstati decat in doua secunde ceie aceia clona si va bag ieu pe foc lemne fara iefort.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde State » 31 Dec 2013, 16:56

Esti sigur ? :twisted:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde LUCIAN AVRAM » 31 Dec 2013, 16:56

batiste , tambale :lol:

daca stii cine este si ai dovezi , ziii odata
LUCIAN AVRAM

Mesajde Nicolaie Astaifoaiei » 31 Dec 2013, 17:00

Vam spus Domnu Lucian cine sant nu odata daca nu ma credeti fac posa la cartea buletin si vedeti atunci caieu sant ieu.
Nasol ca vine iarna
Nicolaie Astaifoaiei

Mesajde LUCIAN AVRAM » 31 Dec 2013, 17:02

mah , eu parca te-as crede , dar ceilalti nu prea cred ca tu existi cu adevarat
acu ce sa zic , bine ar fi sa nu fii o clona , ca altfel nu mai intri in veci pe aici
numai bine !
LUCIAN AVRAM

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?