Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA

Discutii despre legislatia apicola nationala si europeana , implementare norme UE . A fi un apicultor informat in acest domeniu , inseamna un atu in plus , pentru tine .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Măsura 141„Sprijinirea fermelor agricole de semisubziste

Mesajde yrynel_clau » 18 Oct 2011, 20:21

Atazi am depus io cerere pentru transa a 3-a , un pic mai complicat decat celelalte transe. Am intrebat- de ce? si m-i sa raspuns ;
-Ordin de sus
-Cine e sus?
- Nu stim nimic asa n-i s-a spus asa facem.
Ivancu Ilie-Irinel ,, Doamne", ,,Doamne" nu doarme .
yrynel_clau

Mesajde yrynel_clau » 18 Oct 2011, 20:28

Am luat toate actele la mine . Miau fost necesare ;
-proiectul de finantare prin fondul european agricol pentru dezvoltare rurala
-decizia de finantare
-stampila
-identificare financiara ( va dau dansii un formular si mergeti cu el la banca unde aveti contul PFA-ului)
Rabdare sa aveti si iar rabdare.
M-am dus nervos si am venit cu dor de cap.
yrynel_clau

Mesajde Ahile » 18 Oct 2011, 20:55

yrynel_clau scrie:Am luat toate actele la mine . Miau fost necesare ;
-decizia de finantare
-stampila
-identificare financiara ( va dau dansii un formular si mergeti cu el la banca unde aveti contul PFA-ului)

Pana la urma ce acte ati depus?
Pe langa cererea de plata.
Zambeste, maine va fi mai rau!
Ahile

Mesajde dorindafi » 18 Oct 2011, 21:10

yrynel_clau scrie:Am luat toate actele la mine . Miau fost necesare ;
-decizia de finantare
-stampila

:mrgreen: shi zic eu mai departe
-adeverintza de la apia precum ca nu beneficiez de subventzii pe terenuri de pamant
-adeverintza de la medicul veterinar cu nr de stupi shi ca sunt clinic sanatoase
-adeverintza precum ca stupii sunt inregistratzi intro forma asociativa

shi cea mai tare dintre toate

anul zero a devenit primul an de finantzare
adica in anul zero fiind primul an de finantzare fermierul nu avea obligatzia sa creaca numarul de UDE
dorindafi

Mesajde pab » 19 Oct 2011, 12:48

Oameni buni, astia de la OJPDRP ne prostesc pe fata, isi bat joc. Au modificat regulile jocului, in timpul jocului. Adica pt cererea de plata transa III, cer raport de executie plus alte balarii. Au incalcat cu buna stiinta prevederile din anexa la decizia de finantare, unde se scria clar ca rap de exec se cere pt anul IV. Adica se incalca un contract semnat de ambele parti.
Nu va lasati prostiti. Sfatul meu este sa va coalizati intre voi, cunoscuti care au depus in aceeasi sesiune si sa depuneti doar cererea de plata, asa cum scrie in decizia de finantare. Cei de la OJPDRP vor declara cererea de plata ca fiind neconforma in aceeasi zi de depunere, iar voi, tot in aceeasi zi faceti contestatie, fiecare in parte. Cererile de plata neconforme plus contestatiile vor pleca de la OJPDRP la centru CPDRP, apoi la Bucuresti. Chiar daca cererile sunt neconforme, au obligatia sa vi le primeasca. Nu va fie frica ca ramaneti fara bani.
Cu cat sunt mai multe contestatii, cu atat avem mai multe sanse sa nu fim prostiti pe fata.
Daca nici acum nu reactionam, inseamna ca poporul asta e pierdut.
Ingrijorarea mea este ca daca acum ne-au cerut aceste rapoarte (multi nu si-au indeplinit pana acum planul de afaceri pt ca stiau ca rap de executie se face abia la anul), oare la anul ce mama padurii ne mai cer?
trecut. prezent. viitor. toate sunt legate
pab

Mesajde yrynel_clau » 19 Oct 2011, 19:24

I-am intrebat si io de ce trebuie raport de executie la transa asta a3-a si mi-au raspuns ca s-au facut multe magarii si vor sa faca controale in teritoriu.
Unii dintre functionari intr-adevar isi merita posturile dar sa ne fie cu iertare fratilor unii dintre ei sunt total aerieni habar nu au de nimic pe acolo cred ca aia sunt pilosii. Sa revin . Oare cine a facut magariile ,nu tot ei? Fondurile cele multe tot intre ei s-au impartit intre functionari si-au facut fiecare fel de fel de proiecte si parca vad ca tot pe noi astia care ne dam silinta sa facem cate ceva o sa cada chimina , orsa ne gaseasca ei cate o chichita ceva sa ne sanctioneze ca de asa-i romanica noastra. Domnule PAB nu avem nici-o sansa caracatita e mare noi suntem mici si din ce in ce mai mici.
yrynel_clau

Mesajde marians » 20 Oct 2011, 10:44

bani din fondurile europene se trec in registrul incasari si plati? si la ce rubrici?
marians

Mesajde B-father » 20 Oct 2011, 10:51

am intrebat la finante si nu se trec in evidenta contabila
B-father

Mesajde dorindafi » 20 Oct 2011, 20:26

:mrgreen: astazi sa mai infaptuit o minune
-au revenit la planul de afaceri care a fost semnat de la inceput adica pt. transhele de finantzare pt. anii care au fost stabilitzi
-acuma se cere ca din PFA sa devina fermierul PERSOANA JURIDICA,adica taxe shi impozite mai mari shi alte dari
urmeaza sa vedem daca se va pune in aplicare ori ba
dorindafi

Mesajde ves.lucian.zabrani » 21 Oct 2011, 03:44

la noi , cei care vrem 141 , mai peste 40 de ani , nu se zvoneste nimic despre marirea sumei ???
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde sapstel » 21 Oct 2011, 11:38

In planul de afaceri mi-a fost trecut printre altele si achizitionarea de familii de albine.Trebuie sa cumpar aceste familii doar cu factura sau pot sa le cumpar si de la cineva care nu poate elibera factura dar poate oferi un bilet de proprietate eliberat de primarie?
sapstel

Mesajde albina_meh » 21 Oct 2011, 11:57

B-father scrie:am intrebat la finante si nu se trec in evidenta contabila

Ba se trec, altfel cum justifici acei bani, ti-au picat din cer, plus, cu banii respectivi te pot prinde cel mai repede. Analiza conturile e cea mai la vedere, o factura, una alta, se mai poate drege.
albina_meh

Mesajde marians » 21 Oct 2011, 13:05

albina_meh scrie:
B-father scrie:am intrebat la finante si nu se trec in evidenta contabila

Ba se trec, altfel cum justifici acei bani, ti-au picat din cer, plus, cu banii respectivi te pot prinde cel mai repede. Analiza conturile e cea mai la vedere, o factura, una alta, se mai poate drege.

sa ne comunice cineva care a accesat aceasta masura si este in anul 3-4 de finantare, unde si cum se trec?
marians

Mesajde B-father » 21 Oct 2011, 14:49

Voi treceti-i ca nu ma supar :P
Eu am intrebat persoana de la Finantele publice care se ocupa cu taxele pe care trebuie sa le platesc eu ca PFA .
Asa mi-a spus asa va spun.
B-father

Mesajde ovidiu_p » 21 Oct 2011, 17:55

pe mine m-au intors de trei ori cu cererea de plata pentru anul 3....fac raport de executie...nu e bun...ca de ce nu am trecut si anul 3....le zic ca nu e normal pentru ca pentru mine abiua a trecut anul 2...ei nu ca trebuie.,..plec acasa si ma suma dupa 4 ore ca sa ma intorc ca intre timp s-au mai informat si ei si era bine ce am completat eu.........pun oamenii pe drumuri aiurea....ei ar trebui sa fie cel mai bine informati si vad ca este invers........de acum astept si eu sa vad daca intra transa 3 de bani
ovidiu_p

Mesajde dorindafi » 21 Oct 2011, 21:05

ovidiu_p scrie:pe mine m-au intors de trei ori cu cererea de plata pentru anul 3....fac raport de executie...nu e bun...ca de ce nu am trecut si anul 3....le zic ca nu e normal pentru ca pentru mine abiua a trecut anul 2...ei nu ca trebuie.,..plec acasa si ma suma dupa 4 ore ca sa ma intorc ca intre timp s-au mai informat si ei si era bine ce am completat eu.........pun oamenii pe drumuri aiurea....ei ar trebui sa fie cel mai bine informati si vad ca este invers........de acum astept si eu sa vad daca intra transa 3 de bani

:mrgreen: salutare ovidiu de unde eshti
de trecerea de la pfa la juridic nu au zis nimic :?: pt ca la gorj sa pus problema asta in rest totul a fost ca la tine
dorindafi

AnteriorUrmătorul

Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA