Adrian Brăgaru este numele meu, de loc din parti teleormanene din Comuna in care s-a născut Liviu Vasilica, ablnume Plosca, Teleorman.
Ademenit pe plaiuri mai cenusii, bucurestene din cauza studiilor si a locului de munca, nu pot sa uit legatura cu natura. Acum 2 ani am ales sa merg pt a ajuta un prieten la extrasul mieri si de atunci am văzut cat de frumos e sa petreci timpul in natura cu alte indeletniciri decât cele cotidiene de birou, astfel am descoperit apicultura ca hobby.
Din dorinta de a avea propriul aliment dulce, am luat primele 2 familii si am început cursurile de apicultura terminate acum 2 ani.
Momentan am 7 familii proaspăt inspectate azi care mă fac sa astept cu nerăbdare primăvara si iesirile in natura.
Deoarece vad si constientizez cat e de lucru si ce presupune lucrul la o stupina mare, mi-am stabilit o limita de maxim 15 familii, timpul nefiindu-mi suficient pentru mai mult.
Încerc sa fiu de fiecare data pe urma prietenilor ce merg in pastoral pentru a patra legatura cu natura.
Stupii sunt Dadant 1/1 si doresc in momentul de fata sa găsesc o alternativa de a merge in pastoral dar sa,nu fiu nevoit sa ii încarc si sa ii descarc de fiecare data.
Apreciez mult munca făcută in orice domeniu cu pasiune si mai ales pe cei ce fac un mod de viată din pasiune.
Voi încerca pe parcurs sa mentin cu actualizari aceasta pagina.
Va doresc multa sănătate, putere de munca si o iarna usoara!
.