Aurel1959 scrie:Nu gasesc nicaeri legea cap coada
viewtopic.php?f=28&t=223&start=48#p69784
remuZ scrie:aurel1959 are dreptate . Am fost astazi la ACA ca sa dau comanda si cel de acolo are nevoie periodoc de un fel de atestat ca sa fie autorizat sa dea un anumit interval de numere si dureaza foarte mult birocratia, trebuie trimis la ANARZ si dupa la Bucuresti.
dorindafi scrie:adeverintza o potzi lua numai dupa ce eshti in posesia crotaliilor
nu am intzeles bine , 112 shi 141 au fost accesate in aceeashi gospodarie adica acelashi rol [ sediu ] al firmei? cu propietari diferitzi /
proapis13 scrie:remuZ scrie:aurel1959 are dreptate . Am fost astazi la ACA ca sa dau comanda si cel de acolo are nevoie periodoc de un fel de atestat ca sa fie autorizat sa dea un anumit interval de numere si dureaza foarte mult birocratia, trebuie trimis la ANARZ si dupa la Bucuresti.
Ce atestat si pentru CE?????
State scrie:In loc de PFA se poate face Intreprindere Familiala ?
State scrie:In loc de PFA se poate face Intreprindere Familiala ?
china695 scrie: http://www.recolta.eu/actualitate/
constantin-promite-ca-va-plati-subven-iile-pana-pe-15-februarie-i-ca-va-da-15-000-de-euro-fermelor-de-subzisten-a-24139.html
un link...acestea sunt doar spuse,sa vedem realitatea...
ghitacusman scrie:......din 48 000 , vor fi "servite " doar 10 000 .Interesante cred ca vor fi criteriile de acordare.
tomy81 scrie:In articol era spus faptul ca ar fi o continuare a masurii 141 dar sub alta forma, deci ar fi de inteles ca cei care au accesat aceasta masura nu ar mai putea accesa si asta de 15000, pentru cei cu 141 au fost si vor fi alte masuri 221 ......
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 52 vizitatori