nae scrie:Alexandru.Chișinău scrie:Apropo de moarte, sincer să fiu când forumul a fost închis atâta vreme mi-au apărut îngrijorări ...
Nae, vă rog frumos să nu rupeți din context și să nu interpretați greșit. Nu e frumos și nici nu e de folos vreunuia.
nae scrie:Pai daca CREZI in EL nu te ingrijorezi ?, nu?
Vă rog să vă străduiți cu tot sufletul și înțelegeți despre ce fel de îngrijorare a mers vorba.
Mai poștez încă o dată mesajul meu integral pentru a fi înterpretet corect:
Alexandru.Chisinau scrie:akmm scrie:...Iata va vestesc, acea zi este azi, faceti azi tot binele din lume si nu asteptati.
Intelegem oare printr-o strafulgerare de o clipa ce nastere din nou ar fi in lumea din care facem parte?
Da, ar fi minunat! Chiar mi-ași fi dorit să fac tot binele posibil. Nu pot nimic fără ajutorul lui Dumnezeu. Ajută-ne Doamne.
Apropo de moarte, sincer să fiu când forumul a fost închis atâta vreme
mi-au apărut îngrijorări cu privire la administratorul acestui forum (e Mircea după cum am înțeles din unele comentarii), m-am gândit și la cea mai rea variantă care s-ar fi putut întâmpla.
Slavă Domnului că avem sănătate și trăim.
Cu apreciere,
Alexandru
Deci în mesajul de sus nu merge vorba de o îngrijorare dăunătoare unui copil de Dumnezeu ci mai degrabă o purtare de grijă față de aproapele său. Cine are urechi de auzit să audă, căci tot pentru binele sufletului său o va face.
nae scrie:Sau nu crezi !?
Eu cred în Domnul Isus Cristos ca Domn și salvator, dar matale
credeți?
nae scrie:Daca te ingrijorezi pt forum(ceva material) cand va bate la usa D-na ce faci ?, te lapezi ? = SIGUR (inca nu stii )
Ce aveți în vedere prin:
D-na ?
De ce răspundeți pentru mine? nae scrie:Va pup , cu ingaduinta si speranta .
Pe cine pupați?
Nae, vă rog frumos, puțină amabelitate să manifestați din partea voastră.
Purtati-va sarcinile unii altora si veti implini astfel legea lui Cristos. (Gal.6:2) Cu alte cuvinte: purtați-vă de
grijă unii altora și veți împlini astfel legea lui Cristos. Așa ne vrbește Dumnezeu.
Romani 13:12. Noaptea aproape a trecut, se apropie ziua. Sa ne dezbracam, dar, de faptele intunericului si sa ne imbracam cu armele luminii.
13. Sa traim frumos, ca in timpul zilei, nu in chefuri si in betii; nu in curvii si in fapte de rusine; nu in certuri si in pizma;
14. ci imbracati-va in Domnul Isus Hristos si
nu purtati grija de firea pamanteasca,
pentru ca sa-i treziti poftele.Dar în acest pasaj din Biblie Dumnezeu ne îndeamnă să nu purtăm de grijă firei pământești pentru ca să nu-i trezim poftele. Acest fel de îngrijorare este dăunător unei vieți de creștin.
Vă încurajez să citiți Sfintele Scripturi pentru a înțelege toate tainele Ei.
Sănătate.
Cine nu vrea să lucreze nici să nu mănânce. 2Tesal.3:10
Cuvintele prietenoase sunt ca un fagure de miere, dulci pentru suflet si sanatoase pentru oase. - Prov.16:24
Fiule, mananca miere, caci este buna, si fagurele de miere este dulce pentru cerul gurii tale. Prov.24:13