Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Inspectia tehnica la camioane omologate apicol

Mesajde argeseanul » 20 Ian 2014, 20:45

Cum se poate face inspectia tehnica la un camion apicol in luna februarie-martie daca iernezi albinele in el. Exista si alta varianta decat sa mergi la o statie RAR cu camionul cu albine(binenteles cand permite timpul)?.Am auzit o varianta ca se face o cerere la RAR iar ei trimit o echipa acasasa-ti faca insp.tehnica,dar nu stiu cat este de adevarat?
argeseanul

Re: Inspectia tehnica la camioane omologate apicol

Mesajde nicu has » 20 Ian 2014, 20:53

exat este o cerere care trebuie complectata la rar si ei o sa va sune cand o sa vina asa am facut eu pa pavilion dar costa ceva in plus fata de cum ati merge dv. cu ele bafta
nicu has

Mesajde argeseanul » 20 Ian 2014, 21:53

la pavilion sau remorca apicola am inteles ca vin acasa dar nu si la cele care au motor(in cazul meu camion).
argeseanul

Mesajde dicu.ion57 » 20 Ian 2014, 21:56

Da colegu ,daca sa facut cel putin odata revizia nu mai este nevoie sa mergeti cu masina la RAR.trimit ei un delegat la fata locului ,se plateste deplasarea si revizia,Nu va primeste cu masina cu stupi populati, chiar sa vreti dv sa metgeti acolo.Cel mai bine intrebati la RAR care sint procedurile.Eu la pavilion fac revizia la 3 ani ,si la mine a venit acasa.Toate cele bune.
dicu.ion57

Mesajde argeseanul » 20 Ian 2014, 22:03

Azi de la RAR Valcea un inginer de acolo mi-a spus ca trebuie sa ma prezint acolo cu camionul cu stupi(ca pe el nu-l deranjeaza,si nici nu sunt primul care duce albinele la RAR)
argeseanul

Mesajde argeseanul » 27 Feb 2014, 10:22

Ieri am fost sunat de RAR Arges si un inginer mi-a spus ca nu pot face deplasarea acasa pt.ITP autospeciala N2(camion) ca nu le permite legea(vin acasa doar la remorci si pavilioane apicole)
argeseanul

Mesajde catalin.profiri » 15 Sep 2014, 22:25

Pana la urma ITP-ul se face la 1 sau la 3 ani la camioane omologate apicol ? Intreb pentru ca am gasit informatii contradictorii pe forum.
„În conformitate cu Sfintele Scripturi, capătul posibilităţilor umane este frecvent locul de întâlnire cu Dumnezeu.”
catalin.profiri

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE