Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: M.S.COSTACHE

Mesajde modigliani » 26 Ian 2014, 23:19

mircea.costache scrie: Cu ....???? ramane intre noi.

Da .
modigliani

Mesajde mircea.costache » 26 Ian 2014, 23:22

modigliani scrie:WOOOW ! :o :o :o :o :o BATTLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

.........................................................

Am sa ma conectez energetic cu amandoi ! Vreau , in pofida viscolului , sa va energizez benefic !
Force by with you !

PAS .
Nu este de mine PROSTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Vezi nea ,cum ziceai sa-ti spun.Sta.... .Stai frate in c..a ta .E tare rece si frig in alte parti.
Imbracate. M-am pregatit de furtuna.
Iesi din casa.
Sa fi tare.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde modigliani » 26 Ian 2014, 23:28

Gata , nene ! Respect ! ;)

La asa o replica ..... cu siguranta te-am incarcat energetic !
modigliani

Mesajde mircea.costache » 26 Ian 2014, 23:41

State scrie:Mircea , din cauza viscolului nu pot sa ma conectez... :(

Ia zi pe bune.Ai facut scoala (academia) de PATRIOTI sau de patrihoti. Vezi ca astea se fac in loc....ati(alitati) foarte diferite din ce punct de vedere vrei tu.
Treceti macar existenta pe buletinul (C.I.) a stuparitului,.Aste ca sa ai carte de identitate.
Poti vedea o diferenta.
Uneori este peste puterile noastre sa vedem pe unde mergem.Nu stim macar de ce ne impiedicam.Abia cu gioalele in gips realizam ca ne-am impiedicat.

Cu ... ??? sincer ce ai vrea??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 26 Ian 2014, 23:49

State scrie:Deci , te rog sa nu-mi ocupi spatiul destinat trimiterii de energie ! Mircea nu va mai putea capta in totalitate. Si e pacat, are nevoie de energia noastra !

Chiar in momentul asta , incerc sa ma conectez cu el. Mircea, simti ceva ?

Limbaj de mili-tist-poli-an.
Ba cu tine sunt NESIMTIT. Incearca in alta parte conectarea.Poate te pricepi la F(e).M(e).I. Ai monetar?.Esti Bancher?
Sa nu-mi zici ca n-ai nimic.Atunci nici n-ai ce cauta ......????????
mircea.costache

Mesajde State » 27 Ian 2014, 00:04

mircea.costache scrie:Limbaj de mili-tist-poli-an.

Gresesti , eu sunt doar un simplu student la teologie. +
Vroiam doar sa te ajut, Punct Costache. Am vazut ca ai apasat Decline la energia trimisa... :( Iti trimit alta ? D-zeu a zis sa ne ajutam intre noi.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde cristian bh » 27 Ian 2014, 00:04

Mircea draga,in simplitatea mea umila,io m-apuc de-o colivie :?:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde mircea.costache » 27 Ian 2014, 00:09

cristian bh scrie:Mircea draga,in simplitatea mea umila,io m-apuc de-o colivie :?:

M a lasi frate sa ma duc la culcare.
Vino macar cu vise frumoase.
Sincer imi strici noaptea.Dar pe bune chiar CREZI ca vei putea tu oare??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Cu...??? ce vrei tu.Alege-ti.
mircea.costache

Mesajde mircea.costache » 27 Ian 2014, 00:16

State scrie:
mircea.costache scrie:Limbaj de mili-ti-st-poli-an.

Gresesti , eu sunt doar un simplu student la teologie. +
Vroiam doar sa te ajut, Punct Costache. Am vazut ca ai apasat Decline la energia trimisa... :( Iti trimit alta ? D-zeu a zis sa ne ajutam intre noi.

Nu fi PACATOS in casa DOMNULUI.
Pe bune de unde sti ce a zis DUMNEZEU ?. Ai fost la sedinta?.La care?.Zilnica ,saptamanala.lunara,trimestriala,semestriala,anuala ?.Vezi sa nu incurci sedintele .La fiecare s-a discutat cu totul altceva.
Da-mi definitia CREDINTEI sa mergem mai departe.Astfel ...?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Sunt multe semne de intrbare .Tu le vezi?

Cu DUMNEZEU inainte.
mircea.costache

Mesajde State » 27 Ian 2014, 00:21

Eu sunt prea pacatos Mircea. Nu sunt in masura sa dau definitia credintei. Tu poti ? A mea e cum e, nu stii tu. A ta, cum e ? Ca a mea?
Cand am zis ultima oara "cu Dumnezeu inainte", mi-am luat amenda. A zis ca n-avem voie doi pe bicicleta.Ma intelegi ? Poti ?
Dumnezeu a zis la apostoli, nu mie. De acolo stiu. Tu stiai ?
State

Mesajde mircea.costache » 27 Ian 2014, 00:43

State scrie:Eu sunt prea pacatos Mircea. Nu sunt in masura sa dau definitia credintei. Tu poti ? A mea e cum e, nu stii tu. A ta, cum e ? Ca a mea?
Cand am zis ultima oara "cu Dumnezeu inainte", mi-am luat amenda. A zis ca n-avem voie doi pe bicicleta.Ma intelegi ? Poti ?

Ma lasi in ...??? cum vrei tu.
Vrei sa devi PREOT?. Ce le spui enoriasilor?. Veniti sa luati ce va dau eu si eu sa primesc ce imi dati voi.Aleluia aleluia aleluia.Ba voi chiar ne (ma) credeti prosti (prost).
Tu sti cati porci si cate pasari crestea preotul din pomana de colaci si coliva primita de la enoriasi cu credinta.Ba tu sti (ma dezbrac putin de...??? sa pot vorbi cu tine) .Credinta data de enoriasi in coliva si colaci transforma pasarile si porci preotului in parale (bani )la piata -targ adica in HAPSANIE.
Ma lasi te rog?. Invata mai intai ce si cum e cu CREDINTA.
Acum sa nu-ti raman dator CREDINTA este TOT.Numai ca noi pacatosi nu avem mai nimic.Ce sa mai vorbim ca am avea ceva credinta. Avem doar vorbe de credinta.
Tati ma obosesti si tu ai treaba pe la faculta de teo ....???? de pe postul TV Prima sau Kanal D. Vezi si tu sa nu gresesc.

Cu ......???????? rabdare ca pana la CREDINTA este cale lunga.Vezi ca te ajuta M.Eminescu
mircea.costache

Mesajde modigliani » 27 Ian 2014, 00:48

mircea.costache scrie: Vrei sa devi PREOT?. Ce le spui enoriasilor?. Veniti sa luati ce va dau eu si eu sa primesc ce imi dati voi.Aleluia aleluia aleluia.Ba voi chiar ne (ma) credeti prosti (prost).
Tu sti cati porci si cate pasari crestea preotul din pomana de colaci si coliva primita de la enoriasi cu credinta.Ba tu sti (ma dezbrac putin de...??? sa pot vorbi cu tine) .Credinta data de enoriasi in coliva si colaci transforma pasarile si porci preotului in parale (bani )la piata -targ adica in HAPSANIE.
Ma lasi te rog?. Invata mai intai ce si cum e cu CREDINTA.

SIMAAAAAAAAAAAAA , Mircica vorbeste urat de Popa Prostu ala al tau , mah !!! :lol: :lol: :lol:
modigliani

Mesajde mircea.costache » 27 Ian 2014, 00:50

State scrie:Eu sunt prea pacatos Mircea. Nu sunt in masura sa dau definitia credintei. Tu poti ? A mea e cum e, nu stii tu. A ta, cum e ? Ca a mea?

Ma nene tu nu faci diferenta intre canoanele biserici si legislatia nationala.Pe bune nici regulile de mers pe bicicleta nu le sti ?. Iti trebuia un caprar de mili-ti-st-poli-an sa-ti arate legislatia nationala.
Fratica nimeni nu e mai presus de lege decit voi "POPI"
Insa sunt preoti cu har si CREDINTA care fac cinste si bine enoriasilor. Pacat ca sunt nesemnificativi la nevoile societati actuale.

Cu ...???binecuvintarea cui...????
mircea.costache

Mesajde State » 27 Ian 2014, 09:46

Mircea, nu e frumos sa vorbesti urat despre preoti, ca vei primi pedeapsa de la Cel de Sus. "Fa ce zice popa, nu ce face el." M.Eminescu cine e? N-am auzit de el. Vreun preot trimis la ascultare in pustie ?

Cu stima, respect si consideratie. Daca imi permiti. Te iubesc
State

Mesajde State » 27 Ian 2014, 10:29

mircea.costache scrie: Fratica nimeni nu e mai presus de lege decit voi "POPI"
................................................................

Cu ...???binecuvintarea cui...????

Sa stii ca aici ai dreptate! Nimeni, dar absolut nimeni nu misca fara aprobarea "popilor". N-ai vazut ca pana si Antonescu era inconjurat de popi ? Sau regele Mihai. Pai de ce ? Ca doar ei ii dadeau putere sa lupte. Acum e la fel. Nici Basescu nu misca fara acordul Inalt-Preafericitului Patriarh-Daniel. Nu ma intreba de ce, ca nu stiu sa-ti raspund corect, daca ma intelegi, bineinteles. Daca vrei, intreba-l tu.

N-am inteles intrebarea....?????binecuvantarea cui.....????? A mea? Pai da, ca asa am zis si eu. Tot la aia ma gandeam inainte sa scriu. Adica inainte sa ma gandesc ce sa-ti scriu. Dar mi-ai pasat-o pe aia cu coliva si mi-a dat cu virgula. Ce, adica porcii aia sunt ingrasati cu coliva ? Asa, si? Ce, fac diabet de la zahar ? Sau cum ?

Suntem prea mici noi sa intelegem nevoile porcului. El mananca si ca.cat daca-i dai. Eu le dau uruiala si porumb si n-au diabet. Si nu-i vand, ii mananc eu. Coliva e buna la pasari si gaini, ca e din boabe de grau. La noi ii zice ARPACAS.
Si ce, nu-i bine? Pai ie, ca ARPACASUL e de la Dumnezeu. Daca nu ploua, nu se face. Si nici noi nu mancam. Daia trebe sa te rogi non-stop. Sa dea Dumnezeu ploaie si zapada. Ma intelegi ? Poti ?
Daca-i dai porcului coliva, n-are nimic. El in realitate mananca ARPACAS. ARPACASUL e de la natura. Poate doar zaharul sa-i dauneze, desi nu cred, ca-i invertit.
Despre ce vorbim ?
State

Mesajde mircea.costache » 01 Feb 2014, 11:10

Buna Ziua .

Incerc sa ma abtin sa-mi postez gindurile mele asa ca criticati,barfiti ...??? citatul de mai jos.
Citez :
"Dragi prieteni,
SUA și UE sunt pe cale să ofere marilor corporații dreptul de a controla tot ceea ce vedem pe Internet. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm. Susținătorii libertății de exprimare și companiile online luptă pentru drepturile utilizatorilor. Dă click mai jos pentru a te alătura celei mai mari petiții pentru un Internet liber și democratic:

Cei mai bogați oameni de pe planetă – adică 1% din întreaga populație – ar putea controla tot ceea ce vedem pe Internet, pentru totdeauna. Este sfârșitul Internetului așa cum îl știm și un act de distrugere a spațiului democratic de informare conceput de fondatorii săi.

Comunitatea noastră a reușit să construiască foarte mult în acest spațiu democratic, folosind Internetul pentru a lupta împotriva corupției, a salva vieți și a oferi ajutor țărilor aflate în criză. Dar SUA și UE sunt pe cale să ofere celor mai bogate corporații avantajul unei viteze optime de vizualizare a paginilor lor, încetinind viteza de conectare sau cerând o taxă suplimentară pentru toate celelalte site-uri. Am putea pierde posibilitatea de a arăta lumii întregi imagini filmate de cetățenii-jurnaliști din Siria sau de a lansa campanii pentru salvarea planetei!

De ambele părți ale Atlanticului se iau acum decizii importante. Dar specialiștii în inovație tehnologică, susținătorii libertății de exprimare și cele mai bune companii online luptă pentru drepturile utilizatorilor. Dacă milioane dintre noi li se vor alătura acum, putem crea cel mai răsunător apel pentru un Internet liber și democratic din toate timpurile. Semnează și trimite vestea mai departe:

http://avaaz.org/ro/internet_apocalypse_pa_eu/?bv

Până acum, îmbunătățirea Internetului ne-a adus beneficii tuturor: dacă Fox News, postul de știri ultraconservator al lui Rupert Murdoch, găsea o cale de a își prezenta mai rapid conținutul video, aceeași opțiune stătea și la dispoziția presei independente care prezintă realitatea de la fața locului din Ucraina, Siria sau Palestina. Politicienii au numit acest fenomen ”neutralitatea Internetului”, iar în SUA au existat chiar legi pentru protejarea ei, până când un tribunal le-a anulat. Acum, Parlamentul European amenință să adopte o legislație care dă furnizorilor de servicii Internet puterea de a diviza rețeaua și de a controla ceea ce vedem prin încetinirea vitezei de conectare sau instituirea unei taxe pentru acces optim la site-urile care nu plătesc pentru vizualizare rapidă.

Dar dacă ne unim forțele, îi putem încă opri! Săptămâna aceasta, vom prezenta petiția noastră globală în cadrul dezbaterii publice pe tema reintroducerii măsurilor de protejare a Internetului din SUA. Apoi, vom activa o echipă puternică de lobby având ca țintă Parlamentul European, pentru a ne asigura că toți membrii săi vor asculta vocea cetățenilor. Acesta este primul pas necesar pentru a câștiga aceste bătălii importante pe parcursul următoarelor luni.

Furnizorii de Internet ca Verizon și Vodafone fac un lobby intens pentru un Internet al celor bogați. Iar în lipsa unui protest masiv din partea cetățenilor, au șanse mari să câștige, punând în pericol întreaga noastră comunitate.Majoritatea serverelor sunt localizate în SUA și UE, deci acest plan ne afectează pe toți. Nu avem timp de pierdut! Dă click mai jos și semnează petiția urgentă:

http://avaaz.org/ro/internet_apocalypse_pa_eu/?bv

Când comunitatea noastră număra mai puțin de jumătate din membrii pe care îi are acum, am protestat și am ajutat la oprirea acordului ACTA și a legilor de cenzurare a Internetului SOPA/PIPA. Astăzi, suntem mai puternici ca niciodată. Haideți să ne unim forțele pentru a ne asigura că ceea ce ne unește pe toți va rămâne accesibil tuturor.

Cu speranță,""
mircea.costache

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?