CATALIN scrie:eeeeeeee si dupa atatea raspunsuri cine are dreptate nea Marian??
Cine...???.... a citit mai mult
CATALIN scrie:eeeeeeee si dupa atatea raspunsuri cine are dreptate nea Marian??
proapis13 scrie:CATALIN scrie:eeeeeeee si dupa atatea raspunsuri cine are dreptate nea Marian??
Cine...???.... a citit mai mult
Florin Dobre scrie:-distanta de doua albine;
-la un spatiu mai mic riscam sa strivim albinele iar la un spatiu mai mare fac punti de ceara sau urca greu in cat.
CATALIN scrie:zi-mi te rog ce s-ar intampla daca de la fund sitei pana la leatul inferior ai avea 2cm jumate?? vb de stup cu sita
CATALIN scrie:cand te apuci de apicultura si nu stii nimic iei ce-ti spune oricine ma refer la lazi....prinzand experienta alegi un anumit model care sa te ajuta in mai multe moduri
asta cu cotele ti se pare prea simpla de raspuns dar nu e chiar asa...
zi-mi te rog ce s-ar intampla daca de la fund sitei pana la leatul inferior ai avea 2cm jumate?? vb de stup cu sita
proapis13 scrie:CATALIN scrie:zi-mi te rog ce s-ar intampla daca de la fund sitei pana la leatul inferior ai avea 2cm jumate?? vb de stup cu sita
Ia zi tu,ca tot deschisasi descutia !!!!
Florin Dobre scrie:-distanta de doua albine;
-la un spatiu mai mic riscam sa strivim albinele si sa avem... ? iar la un spatiu mai mare fac punti de ceara sau urca greu in cat.
alt stupar scrie:Florin Dobre scrie:-distanta de doua albine;
-la un spatiu mai mic riscam sa strivim albinele si sa avem... ? iar la un spatiu mai mare fac punti de ceara sau urca greu in cat.
Raspuns incomplet![]()
Hai Florine, drege busuiocul !
Dila Daniel scrie:doar pentru incepatori
intre ramele de cuib si cele de etaj,sau dintre ramele de la etaje,se lasa o distanta(spatziu)...Si dintre rame si podisor.
-care este distanta ideala?
-de ce atat? de ce nu mai putin,de ce nu mai mult?
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 30 vizitatori