nicu has scrie:buna dle.Mihai ati facut un calcul cat ajunge ulul pt vanzare???
sincer nu m-am gandit,nu asta era ideea!
eu unul nu l-as cumpara,l-as face!
tot ce se lucreaza pt vanzare e cam dublul materialelor.
nicu has scrie:buna dle.Mihai ati facut un calcul cat ajunge ulul pt vanzare???
nick-zerga scrie:Am inteles.ideea este in felul urmator...poate o punem de-o "afacere",in functie de ....cost!un lucru este cert,acelasi sistem vreau sa-l adopt si eu,lucrez cu stupi verticali 12r.sunt curios cum v-ati gandit sa-l ridicati ,astfel incat sa fie cat mai practic si elegant in eventualitatea in care ati fi singur...eu inca studiez aceasta problema si inca nu am gasit un raspuns...ma tenteaza sa montez pe masina(sub platforma) doi cilindrii fidraulici,fata /spate,dar nu-i nimic pe piata...era o firma prin tg jiu care montau dar nu-i de gasit momentan,iar alta la brasov...vom vedea!Momentan sunt curios cum o sa va iasa si daca-i ok la cost dupa ce le terminati pt dv trag o fuga pana la bals si vb face to face...
delorin I scrie:Eu unul sunt curios care vor fi costurile finale! Il veti pune pe camioneta? 26 de stupi comparat cu un pavilion e destul de putin! Costurile de transport din start duble! Daca excludem paza singurul avantaj direct pe care il vad eu, ar fi sa poata fi acoperita o vatra mai mare....ceea ce nu e rau! Spor va doresc!
gica.mosu scrie:Mhai,nu-ti fura stupii,iti ia "barbili"![]()
alt stupar scrie:gica.mosu scrie:Mhai,nu-ti fura stupii,iti ia "barbili"![]()
Mosule, haz de necaz da` io pe bune am vazut o faza din asta demult, pe vremea cand nu daduse inca nebunia asta cu furatu` stupilor !
gica.mosu scrie:
Asa-i...Cu ani an urma an pastoral era 3 cu pavilioani sa 2 cu st varsati,si asi furau pi rand" barbili' uni di la altiAvantaj cei cu stupii varsati
E greu sa' fii om an zaua di astazi
Pt cei tineri...Puneau in saci di rafii barba di la st cind era cald apoi plecau in timpul zilei sa' faceau acsa roi
delorin I scrie:Mosule, multumesc pentru ILUMINARE! Pe asta nu o stiam!Este de tinut minte!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 23 vizitatori