proapis13 scrie:Tema pentru maine; dupa ce semne diferentiem nosemoza de ameobioza...cu ochiul liber.....???
Va salut.Dupa aceleasi semne caci la ambele boli li se spune boala mizeriei.Sanatate.
proapis13 scrie:Tema pentru maine; dupa ce semne diferentiem nosemoza de ameobioza...cu ochiul liber.....???
proapis13 scrie:De ce nu cititi bine...???....poti pune diagnosticul fara sa atingi albina...![]()
Cine da raspunsul corect are o bere de la mine...
ignatov andrei scrie:Printre altele, o boala e la "muste", iar alta la "mamifere"!
ignatov andrei scrie:Printre altele, o boala e la "muste", iar alta la "mamifere"!
Mircea_63 scrie:ignatov andrei scrie:Printre altele, o boala e la "muste", iar alta la "mamifere"!
Las` ca nici apicultorul nu e cioban sau vacar.
Tot respectul pentru crescatorii de animale, dar consider ca apicultorul desi e palmas, e mai...intelectual fata de crescatorul de animale.
Unii, cel putin.
E ceva sa te uiti la "musca" si sa intelegi ce vrea sau ce bai are.
proapis13 scrie:Perfect adevarat...raspuns incomplet...ai o juma' de bere...si totusi asa este cum am scris....
ignatov andrei scrie:Mircea_63 scrie:ignatov andrei scrie:Printre altele, o boala e la "muste", iar alta la "mamifere"!
Las` ca nici apicultorul nu e cioban sau vacar.
Tot respectul pentru crescatorii de animale, dar consider ca apicultorul desi e palmas, e mai...intelectual fata de crescatorul de animale.
Unii, cel putin.
E ceva sa te uiti la "musca" si sa intelegi ce vrea sau ce bai are.
Am vaga impresie ca - in ultimul timp - te chinui sa ma faci sa-mi schimb parerea si despre tine! Nu da bine o relatie dintre un "forumist" si un tradator (las), nu?!?
CATALIN scrie:una peste alta aflam si noi raspunsul in seara asata domnule Proapis...??
si ne mai plesnesti una..mai de gradinita asa....
Florin Dobre scrie:Mai vad ca sunt albine cu tergitele colorate diferit...probabil mame diferite.
Daca citesti in ,,Biblia Apicultorului'' afli raspunsul.....![]()
CATALIN scrie:Daca citesti in ,,Biblia Apicultorului'' afli raspunsul.....![]()
ma nea Mariene corect ar fi fost sa veniti cu un raspuns pt toata lumea...eu am de unde sa aflu alti poate nu...insa sincer la unele intrebari cred ca habar nu aveti sa raspundeti nici dumneavoastra
e usor sa stai cu o carte in pana si sa formulezi intrebari
va rog din suflet sa nu va suparati pe mine insa am avut 5000de rugaminti sa lucram cu intrebari de generala...hai liceu.nu de conservator
uneori am impresia ca vreti sa va dovediti unuia altuia ca de fapt sunteti cel mai mare apicultor al tuturor timpurilor...
miliarde de scuze sincer nu vreau sa va suparati pe mine sau sa ma intelegeti gresit
cu respect
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori