ves.lucian.zabrani scrie:Numele meu este Ves Lucian.
Locuiesc in Arad.
Am 47 de ani .
Numarul meu de telefon este : 0743137992
Sunt nascut in anul 1965 Martie 23 in Paulis.
Hobby : - Cea mai noua pasiune si sper cea mai tare - albinele .
- Pe locul doi - pomii fructiferi cu coroane artistic palisate si alte forme artistice.
- Pe locul trei-florile
- Pe locul patru - pescuitul.
Religie : Crestin Ortodox dupa cum v-ati dat seama si din avatar .
Primele albine le-am primit in 30 iunie 2010 .
Albinele le am in localitatea Zabrani , 30 de km de Arad .
Loc de munca : C.E.T. Arad - exploatare electrica .
Studii : Liceul Industrial Electrotehnic + scoala de maistrii .
Sunt casatorit , am 2 baietii de 19 ani si 15 ani pe care sper sa ii virusez cat de repede si cat mai tare posibil (in legatura cu albinele) .
Am la tara , la bunicii din Zabrani , o gradina libera de stres unde sunt pomii , florile , gazonul si mai in spate fetitele mele dragi .
Io zic că asta e declarația dată de domnul Lucian la DNA....
leinadbondarul, bine ai venit pe forum! ia-ți două familii de albine ca să ai tot timpul termen de comparație (o familie va fi "cea puternică", cealată - "cea mai puțin puternică"). Bine ar fi să ai pe lângă tine un stupar cu experiență, care te-ar putea ajuta, sau, dacă nu e nici unul pe aproape, mai întreabă pe forum de una-alta. Între timp citește cât poți de mult, ca întrebările tale să fie cât mai puțin penibile (o spun din experiență uitându-mă la postările mele mai vechi)... Mai mult ca sigur, domnul Daniel Dilă te întreba despre visele tale legate de stupărit, de-aia v-ați încins așa de repede. Despre celelalte vise se poate scrie pe la zona "Cafenea - discuții despre orice". Până una-alta, ai destul timp să te documentezi și în primăvară vei putea face "MARELE PAS". Eu îți doresc succes de pe acum!