Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ignatov Andrei

Mesajde CATALIN » 31 Ian 2014, 15:54

sa aducem noi...pai mata de gazda esti? ce faci cu aia tare din beci o pui la naftalina??
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 15:57

pin scrie:
modigliani scrie:Si am libertatea sa fac ce vreau, sa plec sau nu de pe acest forum. Nu o sa-ti cer tie permisiunea sa plec sau sa revin de cate ori vreau.

Fa-o linistit , fratioare ! Eu am scris aici ( da' s-a sters ) , nu tine nimeni pe nimeni cu forta ! Nu fute nervi tuturor cu "vin , plec . Vin , plec . Vin , plec "

Pleaca sau ramai ! Una din doua ! PUNCT !
modigliani

Mesajde janese » 31 Ian 2014, 15:59

cum ce face ma,dupa ce bea o tzuicutza???...iese ca sarpele cand il doare capu, in mijlocu drumului...sau daca e ger..se bate cu pumni-n piept ca king-kong!!

ignatoaveee!!ieri si azi mi-ai acaparat tot timpul!!!! :lol:
ps...oricum ii multumesc ca a suportat cu stoicism napadirea cu buruian a ,,culturii lui de legume bio" ;)
janese

Mesajde ignatov andrei » 31 Ian 2014, 16:00

CATALIN scrie:sa aducem noi...pai mata de gazda esti? ce faci cu aia tare din beci o pui la naftalina??

Aia din beci, e... in beci, ca eu sunt la Iasi si la beci ajung peste 3 saptamani!
Abia astept! Deci, tot pe voi pica boroboata!
ignatov andrei

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 16:01

janese scrie:
in concluzie..oricine are o cutie cu albine in curte de cateva saptamani este as in cresterea albinelor si nu mai pridideste cu explicatii si sfaturi!!!!!

Io ce ma fac , fratioare ? Ca io n-am decat poze cu albine ! :o :o :o
modigliani

Mesajde gica.mosu » 31 Ian 2014, 16:04

ignatov andrei scrie:Ba fratilor, da ce mama dracu' faceti in casa la mine?????? :lol: Cum ati vazut ca s-a incalzit un pic, v-ati si mutat cu barfele aici! Ati adus si voi o tuica, o...ceva?? :lol:

Andrei ci sa-ti fac tu ia-i.... primit :P .....Amusi ti da afara' :idea: ....Daca dai un ghin fiert tac din gura' nu mai za' nica....EEEEE sa' uiti asa sa' mai misca si forumu ista-OOO Za' buna' s'veti!!!!
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde janese » 31 Ian 2014, 16:10

modigliani scrie:
janese scrie:
in concluzie..oricine are o cutie cu albine in curte de cateva saptamani este as in cresterea albinelor si nu mai pridideste cu explicatii si sfaturi!!!!!

Io ce ma fac , fratioare ? Ca io n-am decat poze cu albine ! :o :o :o

tuuu?dai la peste in lanu de florea soarelui!!!! :lol:
janese

Mesajde BUNKA » 31 Ian 2014, 16:12

"Bai" fratilor hotarati-va care da tzuica aia ca eu sunt TZAPAN, lemn...am facut vreo 6 km pe jos prin oras si cica ar fi -15 sau -16 grade dar bate si un vant de iti seaca fatza..cred ca se simte ca la -20 grade, e jale...am vazut la meteo ca pe la Oradea e fain..0 grade ...asa da!!
Boierie nene !
Pana una alta eu mi-am pus o tzuica si va dau si voua una virtuala pana ne-om vedea pe undeva !!
Sa traiesti Andrei, Janese, Pupe, Hodis acolo unde mai esti...lasati prostiile, orgoliile..vad ca toata lumea vrea sa isi umfle muschii fix pe forum ca sa arate cat de meseriasi sunt ei...hai mai, lasati loc si la aia mici, daca nu ai 1000 de lazi si nu faci pastorale intensive asta nu inseamna ca meriti mai putin respect...adica ok, respectam meseriasii, respectam batranii, respectam cei care stiu cu albina..dar aici suntem colegi inainte de orice si asta trebuie sa primeze, spiritul de colegialitate. Sa nu uitam sa varsam o picatura de tzuica si pt nea` Gica si pt colegul nostru Kamy...
BUNKA

Mesajde janese » 31 Ian 2014, 16:14

pai pan acuma mai multa am varsat decat am baut ma,bunkane!!!
ps...din ce erau mici...delonii nu s-au miscorat si mai tare la geru asta???? :P
janese

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 16:19

janese scrie:tuuu?dai la peste in lanu de florea soarelui!!!! :lol:

Pai , nene , ..... ai luat aminte cum e intitulata Pagina mea Personala ? :D
Ce-mi zici d-ta acuma ..... io stiam dinainte de-a-mi face cont pe Stuparitu' !

Problema e ca lanu' de F.S. e plin de crapi "capitali" , stiuci "la metru" , si alte "capturi" demne de bagat la juvelnic ! Am vesnic "plasele" bagate ........

De ce crezi ca am poposit prin preajma ? :D :D :D
modigliani

Mesajde BUNKA » 31 Ian 2014, 16:20

Daca tot sunteti asa meseriasi , hai sa facem un concurs 8-) care pune cele mai misto poze cu coloniile acum in perioada asta, eventrual cu ceva rame cu puiet :lol: ..pozele sa fie luate din diferite unghiuri, sa contina data si ora la care s-au facut...eventual sa extrageti niste rame din centru si sa le vanturati putin pe afara ... bai frate, hai ca bat campii, dar ma gandesc ca acum in decembrie aparusera unii cu niste filme pe you tube cu albinele care zburau si aduceau polen..mare bucurie mare ca se fac zboruri de curatire cica :lol: dar la care culmea albinele nu au avut ce kk..parca a uitat lumea ca lunile de iarna sunt decembrie ianuarie si februarie...toata lumea vb pe la coltzuri, "bai, tu ai puiet / eu am puiet" :lol: acuma vad ca nu se mai fac referiri la treburile astea...toata lumea tace malc, cred ca nu mai are nimeni puiet acu` :lol:
morala...sa nu ne bucuram ca a trecut iarna inainte de vreme, sa cream conditii de iernare linistita si uscata.
BUNKA

Mesajde janese » 31 Ian 2014, 16:22

@modigliani
cand mi-a venit informatia ca ai postat am zis ,...stai asa ca se ia si asta de mine...si numai de el nu aveam eu acum chef de clinci!!!!dar m-am inselat!!!
inselatoruleeee!!!!
vedeti ca pe pagina lui mihai bals sau a lui delorin s-a iscat un clinci..este in feshe inca!!...hai cu totii sa ne mutam acolo!!!! :lol: :lol:
janese

Mesajde paul » 31 Ian 2014, 16:24

BUNKA scrie: Daca n-am facut eu ordine pe aici pe forum cand am avut ocazia de m-a unsera astia mini-moderator...

Acuma intreb si io ... de ce te-ai spalat ??? :o Aveam si eu ... o pila ! :x
Semneaza ... paul pilangiu' !
@ Andrei ... misto la tine-n apartament ! Lume buna, voie ... si mai buna ! :P
@ nea Jane ... ai scris pe topicu' asta cat ai scris semestrul trecut pe toate topicurile !!! Semne bune ... anu' are (ala nou chinezescu' , cica-i anu' calului !!!
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde BUNKA » 31 Ian 2014, 16:25

janese scrie:pai pan acuma mai multa am varsat decat am baut ma,bunkane!!!
ps...din ce erau mici...delonii nu s-au miscorat si mai tare la geru asta???? :P

Nu ca nu am puiet in ei "spre rusinea mea"...am numa` nieeeerrriiii di zahar ! :lol:
Auzi, sa nu cumva sa te iei de deloni..ca eu fac mai urat ca Andrei la nervi ...plus de asta eu fac parte din categoria aia care revolutioneaza apicultura asa caaaa... :lol:
BUNKA

Mesajde modigliani » 31 Ian 2014, 16:27

paul scrie:
BUNKA scrie: Daca n-am facut eu ordine pe aici pe forum cand am avut ocazia de m-a unsera astia mini-moderator...

Acuma intreb si io ... de ce te-ai spalat ??? :o Aveam si eu ... o pila ! :x
Semneaza ... paul pilangiu' !
@ Andrei ... misto la tine-n apartament ! Lume buna, voie ... si mai buna ! :P
@ nea Jane ... ai scris pe topicu' asta cat ai scris semestrul trecut pe toate topicurile !!! Semne bune ... anu' are (ala nou chinezescu' , cica-i anu' calului !!!

Stii , bucovinene , pe la pescari e o vorba . Spusa la misto , cand dai de greu : ....... Mic , .... da rar , domle !!! :D

Asa si cu tine . "Din ce in ce mai rar , ..... da' bun !"

App , ai mai aflat ceva de Dorell ? :shock:
modigliani

Mesajde BUNKA » 31 Ian 2014, 16:29

janese scrie:@modigliani
cand mi-a venit informatia ca ai postat am zis ,...stai asa ca se ia si asta de mine...si numai de el nu aveam eu acum chef de clinci!!!!dar m-am inselat!!!
inselatoruleeee!!!!
vedeti ca pe pagina lui mihai bals sau a lui delorin s-a iscat un clinci..este in feshe inca!!...hai cu totii sa ne mutam acolo!!!! :lol: :lol:

Hai, hai...sa nu mai zabovim aicishea`...Ignatoave..nu plecam departe, revenim !! :lol: :lol:
BUNKA

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?