pin scrie:modigliani scrie:Si am libertatea sa fac ce vreau, sa plec sau nu de pe acest forum. Nu o sa-ti cer tie permisiunea sa plec sau sa revin de cate ori vreau.
CATALIN scrie:sa aducem noi...pai mata de gazda esti? ce faci cu aia tare din beci o pui la naftalina??
janese scrie:
in concluzie..oricine are o cutie cu albine in curte de cateva saptamani este as in cresterea albinelor si nu mai pridideste cu explicatii si sfaturi!!!!!
ignatov andrei scrie:Ba fratilor, da ce mama dracu' faceti in casa la mine??????Cum ati vazut ca s-a incalzit un pic, v-ati si mutat cu barfele aici! Ati adus si voi o tuica, o...ceva??
modigliani scrie:janese scrie:
in concluzie..oricine are o cutie cu albine in curte de cateva saptamani este as in cresterea albinelor si nu mai pridideste cu explicatii si sfaturi!!!!!
Io ce ma fac , fratioare ? Ca io n-am decat poze cu albine !![]()
![]()
janese scrie:tuuu?dai la peste in lanu de florea soarelui!!!!
BUNKA scrie: Daca n-am facut eu ordine pe aici pe forum cand am avut ocazia de m-a unsera astia mini-moderator...
janese scrie:pai pan acuma mai multa am varsat decat am baut ma,bunkane!!!
ps...din ce erau mici...delonii nu s-au miscorat si mai tare la geru asta????
paul scrie:BUNKA scrie: Daca n-am facut eu ordine pe aici pe forum cand am avut ocazia de m-a unsera astia mini-moderator...
Acuma intreb si io ... de ce te-ai spalat ???Aveam si eu ... o pila !
![]()
Semneaza ... paul pilangiu' !
@ Andrei ... misto la tine-n apartament ! Lume buna, voie ... si mai buna !![]()
@ nea Jane ... ai scris pe topicu' asta cat ai scris semestrul trecut pe toate topicurile !!! Semne bune ... anu' are (ala nou chinezescu' , cica-i anu' calului !!!
janese scrie:@modigliani
cand mi-a venit informatia ca ai postat am zis ,...stai asa ca se ia si asta de mine...si numai de el nu aveam eu acum chef de clinci!!!!dar m-am inselat!!!
inselatoruleeee!!!!
vedeti ca pe pagina lui mihai bals sau a lui delorin s-a iscat un clinci..este in feshe inca!!...hai cu totii sa ne mutam acolo!!!!![]()
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 87 vizitatori