Mircea_63 scrie:un istoric ceva sa stim cu sigurantza ca sunt incepatori, nu ii stie nimeni...apar ca din senin si se inscriu tzava la bursa doar doar s-or capatui cu ceva...
Ce sanse crezi ca are unul care nu are un istoric? Poate il realizeaza in timp. Ce istoric sa aibe un incepator?
Gica Romanescu...daca se face in alte conditii zic eu ca se pateaza memoria acestui om, gratuit !
Asocierea cu ideea de democratie, incredere si libertate, nu impieteaza memoria. Cea de cenzura si verificari politienesti, da.
Daca e in alte conditii cred ca bursa ar trebui sa se cheme altfel...deci eu cred ca si forumist si coleg al vostru de 10 ani ca aceste conditii de inscriere acolo ar trebui sa fie mai atent urmarite !!
Daca tu ne finantezi, vom gasi pe cineva dispus sa se duca sa verifice la fata locului.
Pana atunci, avem incredere in onestitatea celor inscrisi si in inteligenta votantilor. Daca ai suspiciuni, corect si frumos ar fi sa nominalizezi. Daca dispui de informatii pe care noi nu le avem, te asteptam cu drag
1. ..ceva activitate din care sa putem deduce ca e la inceput, ca il intereseaza subiectul, activitate pe forum, implicare in dezbaterile pe diferite teme apicole, asta inseamna istoric ...altfel apare unul cu cont creat ieri, care zice ca are 3 stupi si mai vrea sa isi faca 2, nema implicare pe forum, si participa dupa care daca a castigat dispare, daca nu mai sta o tura, dar in spate se poate ascunde unul care numai incepator nu se cheama !!..bursa din cate stiu eu e facuta pt a sustine activitatea unor incepatori care chiar merita, adica fac dovada faptului ca sunt FOARTE PASIONATI nu foarte interesati material ..adica e o chestiune de finetze !
2. Nu se pune problema de verificari politienesti, cenzura sau alte asemenea...pur si simplu trebuie sa vezi ceva la acel om care doreste sa se inscrie care sa nu dea de banuit ca e altceva decat incepator...altfel ce facem??..ne sponsorizam unii pe altii pe criterii nu foarte clar stabilite !...adica bursa nu isi mai atinge scopul pt care a fost creata !!!
3. Nu este vb de verificare la fatza locului, se poate deduce si prin felul in care un om scrie, cat scrie, ce scrie, cum scrie, daca este incepator sau nu, se poate vedea daca e incepator si din pozele postate de el...sunt unii care au cerut sa se inscrie acolo desi au pavilioane cu minim 50 de stupi...daca aia sunt incepatori atunci cei care chiar au dovedit asta pe forum in timp ce sunt???
4. Cu increderea in onestitatea omului "romanului" am vazut cu totii unde am ajuns in ultimii 20 de ani...voi nominaliza dar nu aici si nu acum, poate doar o sa va scriu voua moderatorilor ce si cum cred..nimic mai mult !
Un lucru e clar...un coleg care prin felul in care posteaza de ceva vreme il stim cu totii ca e la inceput dupa parerea mea e clar ca ar trebui sa aiba acces la bursa, insa cei fara un minim de 6 luni-12 luni sa zicem de activitate pe forum care se inscriu la bursa in secunda doi dupa ce si-au facut cont..dati-mi voie sa fiu circumspect in privintza lor...adica si chiar daca nu esti incepator si vrei sa dai o tzapa unui forum intreg, sa muncsti macar pt asta, vreo 6-12 luni...eu asa vad treaba !!
Prea usor se cantareste treaba asta si parerea mea strict personala e ca se greseste !!
Daca e nevoie de nominalizari se rezolva...eu zic insa ca e cazul sa analizam treaba asta mai atent ..