ves.lucian.zabrani scrie:Cu siguranta veti avea un schimb de experienta super !!!
apropo , sa nu fie cu suparare : muierile voastre cum se inteleg ???
ca conteaza !!!
ce copii frumosi aveti ...
![]()
![]()
nea.albinutza scrie:Citeste ,,Sporirea productiei de miere" de Aurel Malaiu editia 1976.
O poti gasi la 30-40 de lei sau cred ca merge sa o iei si in pdf de pe net.
Cat depre rame vechi...eu nu te sfatuiesc sa le foloseti.
blueatlantis1 scrie:o sa caut cartea,momentan citesc cartea !,A.b.c apicol vol 2 1967 cónst.l.hristea-l.s padurean va multumesc pentru sfat.
blueatlantis1 scrie:o sa caut cartea,momentan citesc cartea !,A.b.c apicol vol 2 1967 cónst.l.hristea-l.s padurean va multumesc pentru sfat.
proapis13 scrie:blueatlantis1 scrie:o sa caut cartea,momentan citesc cartea !,A.b.c apicol vol 2 1967 cónst.l.hristea-l.s padurean va multumesc pentru sfat.
A.B.C. - urile apicole se citesc cu pixul in mana,ai ceva de conspectat acolo
blueatlantis1 scrie:nea.albinutza scrie:Citeste ,,Sporirea productiei de miere" de Aurel Malaiu editia 1976.
O poti gasi la 30-40 de lei sau cred ca merge sa o iei si in pdf de pe net.
Cat depre rame vechi...eu nu te sfatuiesc sa le foloseti.
o sa caut cartea,momentan citesc cartea !,A.b.c apicol vol 2 1967 cónst.l.hristea-l.s padurean va multumesc pentru sfat.
BotaPaul scrie:Bine ai venit pe forum !sa ne auzim cu bine. La BioApis cati sunteti la curs inscrisi ? sunt curios doar...era curs si la APICOLA cred.
Joia este sedinta la APICOLA cu apicultori , pe diferite teme. Dar nu mai stiu prea bine , am fost internat datorita unor probleme de sanatate si nu am putut merge la sedinte.
Bafta si sanatate multa !
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori