Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Emisiunea Viata Satului

Mesajde Jean Valjean » 02 Feb 2014, 13:33

Deschid acest topic pentru a discuta, atunci cand este cazul, despre stirile transmise prin intermediul acestei emisiuni, foarte populara si de calitate, zic eu.
Pe de alta parte, am simtit nevoia sa deschid acest topic, deoarece chiar in acest moment o urmaresc si nu pot sa nu ma revolt cand vad atata incompetenta promovata si sustinuta in institutiile statului.
Exemplu este invitata de astazi,Elena Tatomir, direcor general în Ministerul Agriculturii, pe care am mai vazut-o o data in emisiunea asta cand a fost vorba de introducerea impozitului in apicultura si mi-am dat seama de atunci ca e total pe dinafara, vorbeste din auzite, habar n-are pe ce lume agricola traieste . Trebuie sa vina altul, din lumea reala, sa-i dea peste nas si sa-i arate ca habar n-are ce vorbeste. De exemplu in emisiunea de azi a afirmat ca solariile sunt sau pot fi asigurate. A intrat unul pe fir si a intrebat-o ce firme de asigurare fac asta, ca pleaca imediat sa se asigure.
In emisiunea cu impozitul din apicultura spunea ca de la un stup se ia miere dar si laptisor de matca, propolis, polen, apilarnil si ca, ce sa vezi, apicultorii nu sunt de buna credinta, ca sa nu spun nesimtiti, cand spun ca impozitul este mare.

E bine sa stim care sunt oamenii care invart rotitele si e bine sa-i stim si p-aia care paraziteaza.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Re: Emisiunea Viata Satului

Mesajde peterneamt » 02 Feb 2014, 19:18

TVR-ul va fi întotdeauna televiziunea celor ce sunt vremelnic la putere........Deci ea nu va arăta publicului ce merge prost în guvernarea prezentă, ci numai realizările "măreţe" ale prezenţei guvernări indiferent de culoarea politică.
Acest fapt explică de ce reportajele de la "Viaţa satului "sunt făcute numai în zonele unde s-au realizat producţii record şi de preferat la firme cu putere financiară, ce vor reclamă.....sau care au ceva de vândut....... :roll:
peterneamt

Mesajde Jean Valjean » 02 Feb 2014, 20:18

peterneamt scrie:Acest fapt explică de ce reportajele de la "Viaţa satului "sunt făcute numai în zonele unde s-au realizat producţii record şi de preferat la firme cu putere financiară, ce vor reclamă.....sau care au ceva de vândut.......

Urmaresc de fiecare data cand pot aceasta emisiune si nu pot sa spun ca am impresia asta. Intr-adevar, de foarte multe ori prezinta afaceri de succes, unele realizate cu bani multi de catre oameni sau societati foarte potente financiar, afaceri care pentru un om simplu ar fi greu de realizat. Dar iti arata nivelul la care s-a ajuns.
Dar sunt si cazuri de oameni simpli care prin munca au reusit sa traiasca asa cum vor si sa fie un exemplu pentru ceilalti. Si nu sunt putine.
Si nu cred ca e neaparat rau ca aceasta emisiune le prezinta si le face cunoscute, pentru ca asta mobilizeaza si da un exemplu . Sunt exemple pozitive care te indeamna la actiune. Eu personal m-am saturat de emisiuni negativiste si demoralizatoare gen "Romania te iubesc" care, dupa ce le urmaresti mai ca iti vine sa-ti faci bagajele si sa pleci unde vezi cu ochi, plangand ca te-ai nascut in Romania.

Insa topicul l-am deschis cand am vazut-o a doua oara invitata in emisiune pe aceasta duduie, Elena Tatomir, pe care o tin minte de cand a fost problema impozitarii apiculturii, cand vorbea total rupta de realitate si care, daca nu ar fi facut acest lucru si acum, nu mi-ar fi atras atentia. Vorbeste ca si cum am trai in paradisul agriculturii, toate merg ca pe roate, curg fondurile iar cei care se plang sunt niste "tristi", cum ar zice Oprescu. Categoric duduia aia este tinuta in brate de cineva acolo.

Tot aici ne putem anunta reciproc in timp util despre discutiile cu privire la apicultura care se poarta in aceasta emisiune.
Jean Valjean

Mesajde Jean Valjean » 23 Feb 2014, 11:39

Stupi arhaici la Viata Satului. Acum
Jean Valjean

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE