Salut Mihai! Mă bucur să te văd, nu doar să te aud Dă mănușile alea jos, că sperii albinele Am fost omul care lucram exclusiv cu mănuși. Ce s-a întâmplat și de anul acesta, după rapiță, nu le-am mai folosit. Și să știi că merge.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
Te salut Cristi. Nu eu sant ala cu manusi eu am in prima poza ramele in maini da nu am incaput in poza tot .osa pun si o poza cu mine sa ma vaza lumea cat de mic samt da acu nu incap in poza .ala este un baiat de ma mai ajjuta pe mine
azi am fost sa fac tratament contra varoua si mi am mai bagat nasul prin stupi .dupa ce saptamana trecuta am extras caturile si intre cuib si cat am pus folie cu coltul indoit sa curete ramele azi surpriza inloc sa gasesc ramele linse le am gasit stropite cu nectar deci in loc sa bage in cuib ele au bagat iar in cat .acu ma intreb si eu ca ala p.... ce au de gand nu vad si ele ca vine frigu si camara e goala sau sau invatat ca le da taticu din beci .cred ca le aduc acasa sa stau si eu odata linistit
Daca ai cules, lasa-le acolo... ai mai mult de castigat decat daca le aduci acasa unde nu au cules. Completarile se pot face si mai tarziu daca e cazul.
stiu ca teoretic se poate face completarea rezervelor si mai tarziu da pariu cu vremea nu poti face si daca vine o perioada de vreo 2 saptamani cu vreme de tot rahatul nu se mai potrivesc socotelile
data viitoare pozez eu si tine baiatu meu rama sa se poata intelege ceva .stie cineva ce poate avea o camera de filmat care nu filmeaza mai mult de 5 10 secunde?
INTRĂ la Setări și dă-i setările din fabrică sau revino la setările automate, poate s-a jucat copilul sau poate ați neglijat ceva și luați-o de la început cu setările Ceva are,dacă nu s-a defectat...