Prima pagină APICULTURA GENERALA HRANIREA ARTIFICIALA

Discutii despre hranirea familiilor de albine cu diferite produse artificiale sau miere , perioade de hranire , retete de preparare .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

zaharul folosit la turte

Mesajde fratila_catalin » 02 Feb 2014, 11:15

va salut stimati colegi!
vreau sa va adresez si eu o intrabare: ce zahar folositi voi sau ce marca de zahar este mai indicat sa folosim in turtele pe care vom incepe sa le administram pufoaselor noastre, tinand cont ca trebuie ales un zahar cu un continut de amidon cat mai scazut sau deloc.
asadar daca a studiat cineva marcile de pe piata si a ajuns la o concluzie i-as fii foarte recunoscator daca m-ar indurma aici.
eu din cate am citit pe net se pare ca marcile mai ieftine au un continut foarte mare de amidon.
fratila_catalin

Re: zaharul folosit la turte

Mesajde alin75 » 02 Feb 2014, 11:18

Eu m-am orientat la pretul cel mai mic! Un alt aspect este granulatia obtinuta la macinare. Daca m-am gabit si am mai dat cite un rateu (adica nu am rijnit suficient), am vazut primavara cristale de zahar la urdinis...... Acum sper sa fi macinat ok.

Numai bine,
Alin
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Re: zaharul folosit la turte

Mesajde lache » 03 Feb 2014, 23:56

Intr-o postare mai veche,un apicultor cu experienta spunea ca pentru turte cel mai bun este Coronita sau Margaritar. De atunci eu numai din astaea folosesc si nu am avut probleme.
lache

Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA