Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI

In aceasta sectiune se poarta discutii despre baza melifera existenta in Romania . Poze si informatii despre plante , arbustii si arbori cu potential melifer.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Padurea Bolovani jud Dambovita

Mesajde cocos » 29 Ian 2014, 18:34

Salut, va rog sa imi spuneti daca stiti ce fel de pomi sunt in padurea Bolovani jud Dambovita https://maps.google.ro/maps?hl=ro&tab=wl
Imi tot zice un amic ca imi poate da voi sa imi pun stupii la el pe teren langa padure si ma gandeam ca poate este vre-un apicultor din zona asta sa imi zica si mie ce se afla prin padure, poate ceva salcam/tei eventula ce cultiva oamenii prin zona, etc, multumesc de ajutor
Am vazut ca este parc pentru mistreti deci clar se afla stejar.
Iarna usoara
C
cocos

Re: Padurea Bolovani jud Dambovita

Mesajde fratila_catalin » 29 Ian 2014, 23:02

intereseaza-te tot de la localnici cine administreaza fondul de vanatoare de acolo; identifica paznicul de vanatoare, ia-ti un bidon de rachiu la tine si abordeaza-l.
astia stiu toti dracii si paradracii din padure.
de obicei paznicii de vanatoare si padurarii au vechime foarte mare la locul de munca; eu cunosc paznici care sunt de-o viata pe fondurile respective, adica sunt angajati de la varsta de 18-20 de ani si in prezent au 50 si ceva de ani- ei stiu tot.
de exemplu in padure sunt si izvoare naturale care te pot ajuta enorm sa ti amplasezi stupina in preajma lor.
fratila_catalin

Mesajde mihai v » 01 Feb 2014, 11:57

din cate vad eu din poza te referi la padurea dinspre schela mare. e de foioase, iar pe la margine putin tei si salcam. eu sunt din moreni, dar prefer sa merg la iedera unde e padure de tei. salve!
mihai v

Mesajde cocos » 04 Feb 2014, 14:50

MUltumesc de rasunsuri, am renuntat le aceasta padure sunt probleme cu deplasarea.
O zi buna,
C
cocos

Mesajde stefanandrei754 » 06 Feb 2014, 23:02

Cum e padurea din Iedera?Eu sunt din Bucsani, aproape insurat prin Bucuresti. Sanatate!
stefanandrei754

Mesajde mihai v » 08 Feb 2014, 01:24

[qu mai buna decat cea din bucsani unde am si fost in 2010 la tei
mihai v

Mesajde stefanandrei754 » 09 Feb 2014, 18:51

Eu sunt incepator, in pastoral nu am plecat inca, dar am auzit ca ar fi ceva tei in Iedera.Poate anul asta va fi bun. Deocamdata incerc sa gasesc ajutoare si rabdare de la viitoarea sotie. doar incerc...
stefanandrei754

Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI