CATALIN scrie:feromonul este produs de glandele subepidermice din abdomenul mătcii aaaaa
Daca raspundeai simplu, fara ironicul "aaa", in ochii mei cel putin, erai mult mai inteligent.
CATALIN scrie:feromonul este produs de glandele subepidermice din abdomenul mătcii aaaaa
liviutzbogos scrie:CATALIN scrie:feromonul este produs de glandele subepidermice din abdomenul mătcii aaaaa
Daca raspundeai simplu, fara ironicul "aaa", in ochii mei cel putin, erai mult mai inteligent.
gica.mosu scrie:BINEEE,nu are.....Dar "mirosul" dupa care aceeasta este recunoscuta de albini, de unde.... apareeee
gica.mosu scrie:BINEEE,nu are.....Dar "mirosul" dupa care aceeasta este recunoscuta de albini, de unde.... apareeee
redoo scrie:era ceva in zona mandibuleleor?
Florin Dobre scrie:gica.mosu scrie:BINEEE,nu are.....Dar "mirosul" dupa care aceeasta este recunoscuta de albini, de unde.... apareeee
Din cap.
liviutzbogos scrie:CATALIN scrie:feromonul este produs de glandele subepidermice din abdomenul mătcii aaaaa
CATALIN scrie:liviutzbogos scrie:CATALIN scrie:feromonul este produs de glandele subepidermice din abdomenul mătcii aaaaa
?????
State scrie:gica.mosu scrie:BINEEE,nu are.....Dar "mirosul" dupa care aceeasta este recunoscuta de albini, de unde.... apareeee
Pestele de la cap se impute.Asa si regina.
gica.mosu scrie:
Sa'tunci...Glanda an "Y" pe unde o mai fii,sa' ci rol areeeee
State scrie:Mosule , o dam in anatomie.![]()
Nu ma ajuta cu nimic ca stiu de cate ori respira albina sau ce lungime au antenele.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 53 vizitatori