Bogdan.ag scrie: Discutia despre comunele respective am surprins-o la ACA , intre persoane destul de importante .
Unii spun ce aud sau gandesc altii gandesc ce spun.La sigur ai gresit aici.
Bogdan.ag scrie: Discutia despre comunele respective am surprins-o la ACA , intre persoane destul de importante .
ALBINEL 1984 scrie:un pret estimativ la placuta de indentificare undeva la 1 e /bucata pt cei inscrisi la sc matca srl Braila ,mult ...,putin sa vedem cum ramane
balasbebe scrie:Cei care au lazi de poliuretan oare cum vor fixa placutele?
balasbebe scrie:Cei care au lazi de poliuretan oare cum vor fixa placutele?
smady scrie:Buna seara
Dl. legea asta daca ii pot spune asa ( nu am citit in monitor oficial ci doar pe net ) este o castrofa deoarece in ea se folosesc doar cuvinte comparative , cum ar fi rezistent , dur , vizibil de la distanta . Aceste cuvinte sunt folosite deoarece se doreste a nu cumva cel ce vine in control sa nu poata lua spaga . Ideea e simpla trebuie sa ne adaptam si nu sa gandim cum ar trebui facut ca sa fie bine pt noi . Asadar crotaliati stupii , luati fonduri cat mai multe fonduri , ca de furat tot o sa fim sau credem ca o sa fim furati sau cel putin nedreptatiti .
Numai bine
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 43 vizitatori