modigliani scrie:XXL scrie:... intepaturile sunt normale pe un forum de apicultură,necazul e că mogli nu are nici o legătura cu ce se discută pe aici si ca de obicei transformă orice discutie intr'o mocirlă in care ii place sa se scalde...pacat ca mircea tolereaza un asemenea personaj care nu stie decat sa arunce cu laturi pe unde apucă
Prietene , acum am sa fac o mica demonstratie a totalei dumitale incapacitati de percepere a realitatii .
- Evident , nu am nicio legatura cu discutiile tematic-apicole , pe care nu le deranjez . Ori acest lucru este de notorietate pentru absolut oricine gandeste putin sau ma cunoaste bine ca user al acestui forum . Insa am o foarte mare legatura cu subiectele non tematice , predilect Cafenea si Battlefield . Cand si cand , ca si aici , intervin in Pagina Personala a cuiva . categoric , cu parerea personala . Parere despre care am scris si mai sus , nu are cum sa mi-o interzica sau contrazica absolut nimeni . Ori asta po' s-o blamezi pana la Pastele Cailor , n-ai niciun fundament in baza caruia s-o faci .
- Eu doar "creez" mocirlele . Este perfect adevarat ca ma distrez teribil facand "victime" . Insa la fel de cunoscut este si faptul ca de obicei nu ma iau eu de nimeni sau nu-l tarasc in acestea ( foarte rar totusi o fac , si doar in situatiile in care oarecine da dovada flagranta de incapacitate sociala , de gafe de neiertat , etc ) . Faptul ca multi , ca si d-ta acum , decideti sa faceti o "baie" in respectivele mocirle ...... nu mai este responsabilitatea mea . Dar repet , imi place teribil sa o "exploatez" ulterior .
- Dragul meu , Mircea , admin , nu "tolereaza" nici mai mult nici mai putin decat faptul ca "exploatez" aceste situatii ( ca si aceasta postare , de exemplu ) fara sa incalc sub nicio forma regulamentul . Prin comparatie , gasesc mult mai deranjanta si incitanta postarea ta decat raspunsul meu . Care , perfect adevarat , este cinic si ironic ! Dar asta , daca este facuta cu nitica maiestrie , nu contravine normelor de adresare si de postare in forum . Unde totusi am "sarit calul" am fost penalizat ca oricare alt user .....
- Desi nu ti-am adresat vreodata macar o vorba .... iata ca tocmai descopar inca un antipatizant . Cu toate astea inca nu m-ai mobilizat suficient sa te invit la "baita" in mocirla . Este alegerea d-tale daca te retragi acum elegant sau doresti "escaladarea" situatiei . Nu esti nici primul si nici ultimul caruia-i stau in coaste . Dar , evident , asta nu ma deranjeaza absolut deloc . Insist , desi nu ti-am zis niciodata nicio vorba . Unii au inteles ca generez o "hora" careia nu-i pot face fata , altii si-au asumat-o vitejeste . Cei din ultima categorie au sfrasit cu nervii tandari recurgand la injurii abjecte .( numai azi fo doi m-au injurat ..... ca ultim act "vitejesc" al conduitei lor civic-sociale . Cum spuneam , le-am dat nervii peste cap . )
................................................................
Ca sa dai totusi dovada de nitel discernamant , am sa te rog sa fi de acord cu faptul ca ti-am vorbit extrem de civilizat , fara injurii , fara "mocirleli" . Insa nimic nu ma poate obliga ca spusele mele sa-ti si fie placute . Si nici nu am pretentia asta la ceea ce tocmai ti-am scris .
Poate asa intelegi de ce Mircea ma ..... tolereaza , sau poate poti face cumva dovada faptului ca raspunsul meu , prin absolut fiece fraza , este o "mocirla".
Hai , mai vorbim . Oricand , despre orice . Depinde de d-ta ce pozitie preferi ca interlocutor al meu . Personal , recunosc , imi doresc mult sa faci acea alegere care mi-ar conferi cateva zile-saptamani de distractie teribila . Dar n-o impun . Fiecare alege ce simte .