LUCIAN AVRAM scrie:asaaaaaaaa mai Paul ? umbli cu stupi imprumutati ?![]()
![]()
LUCIAN AVRAM scrie:de unde sa stie daca nu-s a lui ? trebuie sa-l intrebe pe proprietar
proapis13 scrie:..
Linga turta aia trebuia sa-i mai pui si una proteica,de acuma iarna nu mai are putere
O sa le ajunga pina la primul polen iar cu ceva ajutor de la mama natura si din sac ii intaresti pina la salcam
salve
joohny scrie:Va salut.D-le Proapis ,daca nu a avut zbor de curatire,nu este prea devreme pt. turta proteica?Intreb si eu ca,pufarezu..Sanatate.
proapis13 scrie:joohny scrie:Intrebare intrebatoare,cind vine primavara...???..cat timp ii trebuie albinei sa umple punga rectala cu ,,deseurile'' din polen...???
Florin Dobre scrie:N-ai avut condens pe polistirenul ala?
paul scrie:Am uitat ... pozele cu acesti roi sunt cu dedicatie speciala pentru modelul meu in materie de apicultura ...alt stupar!![]()
![]()
paul scrie: Daca sambata viitoare e vreme buna ii vizionez si pe ceilalti 12 din cea de-a doua locatie ! :
proapis13 scrie:paul scrie: Daca sambata viitoare e vreme buna ii vizionez si pe ceilalti 12 din cea de-a doua locatie ! :
Ia vezi sa uiti telefonul acasa sau sa-l iei cu bateria descarcata...
alt stupar scrie:bai... "modelul" tau doar atat merita sa vada, niste Qatrunchi ?
Pune bre si poze cu ceva roi, ca inca nu-i sezonul nucleelor de imperechere, ce le tot bagi la inaintare ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 52 vizitatori