Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?

In aceasta rubrica iti poti prezenta stupina proprie , metode de lucru , tehnici personale si in general tot ce te reprezinta pe tine ca apicultor .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: paul

Mesajde LUCIAN AVRAM » 08 Feb 2014, 21:17

asaaaaaaaa mai Paul ? umbli cu stupi imprumutati ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde Florin Dobre » 08 Feb 2014, 21:19

N-ai avut condens pe polistirenul ala?
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde LUCIAN AVRAM » 08 Feb 2014, 21:21

de unde sa stie daca nu-s a lui ? trebuie sa-l intrebe pe proprietar :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde proapis13 » 08 Feb 2014, 21:21

LUCIAN AVRAM scrie:asaaaaaaaa mai Paul ? umbli cu stupi imprumutati ? :lol: :lol:

Lasa-l in pace ca se supara si nu-i mai pozeaza pe ailalti 12 din stupina Paul II :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde LUCIAN AVRAM » 08 Feb 2014, 21:23

:lol: :lol: :lol: :lol:
LUCIAN AVRAM

Mesajde gica.mosu » 08 Feb 2014, 21:27

LUCIAN AVRAM scrie:de unde sa stie daca nu-s a lui ? trebuie sa-l intrebe pe proprietar :lol:

Corect...L.A....Asatea's poza' di la Ady-stuparuuu ... :lol: :idea:
Amu lasati-l a'n paciii....S-o urcat a'n corcoduuus :P Sa' facaaaa ....un duuus :lol:
Sa ne multumin cu ce avem,sa ajutam si pe altii si sa ne rugam sa fim sanatosi!!!!
gica.mosu

Mesajde joohny » 08 Feb 2014, 22:00

proapis13 scrie:..
Linga turta aia trebuia sa-i mai pui si una proteica,de acuma iarna nu mai are putere
O sa le ajunga pina la primul polen iar cu ceva ajutor de la mama natura si din sac ii intaresti pina la salcam
salve :D

Va salut.D-le Proapis ,daca nu a avut zbor de curatire,nu este prea devreme pt. turta proteica?Intreb si eu ca,pufarezu. :D .Sanatate.
joohny

Mesajde proapis13 » 08 Feb 2014, 22:06

joohny scrie:Va salut.D-le Proapis ,daca nu a avut zbor de curatire,nu este prea devreme pt. turta proteica?Intreb si eu ca,pufarezu. :D .Sanatate.

Intrebare intrebatoare,cind vine primavara...???..cat timp ii trebuie albinei sa umple punga rectala cu ,,deseurile'' din polen...??? ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde joohny » 08 Feb 2014, 22:11

proapis13 scrie:
joohny scrie:Intrebare intrebatoare,cind vine primavara...???..cat timp ii trebuie albinei sa umple punga rectala cu ,,deseurile'' din polen...??? ;)

Va salut.Cit timp?Sincer sa fiu nu stiu.Probabil ca depinde si ce maninca.La mine daca nu am avut zbor de curatire din noiembrie ,sincer nu prea imi vine sa le dau hrana proteica acum.Sanatate.
joohny

Mesajde paul » 08 Feb 2014, 22:17

"Bai", dar m-ati bagat la mijloc, rau de tot ! :lol:
@ johny ... ti-am lasat cumva impresia ca as fi vreun suparacios ??? Cin' se supara, ii taiem nasul ! :P
@ L.A.-ule ... din pacate is ai mei ! Dupa cum vezi ... n-am cu ce sa ma laud ! Dar, asta e ... Sunt ai mei si eu multumit de ei ! :P
@ Mariane ... la mine-n zona e prea devreme cu turta proteica ! Am avut un zbor de curatare la inceputul lui ianuarie si nu se stie , s-ar putea ca urmatorul sa fie in aprilie, cum a fost in 2013. La noi sunt 3 luni de iarna: decembrie, ianuarie si fe-mart ! :P
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde CORNEL V. » 08 Feb 2014, 22:31

Paule ,ai nevoie de ajutor ? :roll:
Hai , spune repede,pana nu te incaleca de tot :lol:
CORNEL V.

Mesajde paul » 08 Feb 2014, 22:38

Florin Dobre scrie:N-ai avut condens pe polistirenul ala?

Florine ... nu stiu cat se observa din photo (si aici sunt incepator)dar nu am pic de condens ! Fundul este plin, urdinisul deschis doar 5 cm, rafie peste rame, podisor cu sita peste rafie si mochetica peste podisor ! Am pus mana pe rafie, pe partea care este deasupra cuibului si mi s-a parut putin jilava ! Atat! Am intors-o pe cealalta parte si ... aiaie ! :oops:
Astazi le-am pus turta si la roiurile astea, la ceilalti le-am pus pe 20 ianuarie si aproape nu s-au atins de ele ! Pana-n martie nu-i mai vizionez pe astia din photo ! Daca sambata viitoare e vreme buna ii vizionez si pe ceilalti 12 din cea de-a doua locatie ! Daca totu-i OK,ramane revederea din martie.
@ Cornele, stai pe-aproape ! Nu-i vezi ca ataca pe flancuri ??? :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde alt stupar » 08 Feb 2014, 23:10

paul scrie:Am uitat ... pozele cu acesti roi sunt cu dedicatie speciala pentru modelul meu in materie de apicultura ...alt stupar! :lol: :lol: :lol:

bai... "modelul" tau doar atat merita sa vada, niste Qatrunchi ?
Pune bre si poze cu ceva roi, ca inca nu-i sezonul nucleelor de imperechere, ce le tot bagi la inaintare ? :P
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde proapis13 » 08 Feb 2014, 23:18

paul scrie: Daca sambata viitoare e vreme buna ii vizionez si pe ceilalti 12 din cea de-a doua locatie ! :

Ia vezi sa uiti telefonul acasa sau sa-l iei cu bateria descarcata... :lol:
proapis13

Mesajde State » 08 Feb 2014, 23:20

proapis13 scrie:
paul scrie: Daca sambata viitoare e vreme buna ii vizionez si pe ceilalti 12 din cea de-a doua locatie ! :

Ia vezi sa uiti telefonul acasa sau sa-l iei cu bateria descarcata... :lol:

Si cablul ! Sa nu pierzi cablul ! :lol:
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde paul » 08 Feb 2014, 23:23

alt stupar scrie:bai... "modelul" tau doar atat merita sa vada, niste Qatrunchi ?
Pune bre si poze cu ceva roi, ca inca nu-i sezonul nucleelor de imperechere, ce le tot bagi la inaintare ?

alt stupare, alt stupare ... stii cum se spune: "nu exista elev prost ci doar profesor care n-a stiut sa explice"!!! :lol:
Ma gandeam ca o sa cazi pe spate cand o sa vezi roii formati la sfarsitul lui iulie, ca o sa apreciezi pozitia ghemurilor la ora asta , ca nu le-am facut poza cu turta-n freza, ca n-am umiditate si nici mucegai si tu ma iei cu ... Qatrunchi !!! :lol:
Sper sa apuc ziua aia in care sa-mi spui ca te simti onorat ca te-am luat ca ... model (fara ghilimele) ! :lol: Se pare ca mai trebuie sa curga multa apa pe ... Moldova ! :(
@ State si Marian, voi n-o stiti p-aia ca odata vede nasa motul finului ??? :lol:
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?