csaa scrie:MIHAI BALS scrie:csaa scrie:Cat o costa realizarea unui astfel de pavilon?
in jur de 1000E.
Cam asa ceva ar merge si la mine. Stupii sunt verticali de zece rame cu magazii 1\1, nu-i asa?
eu am 12r cu 3 magazii 1/2r.
csaa scrie:MIHAI BALS scrie:csaa scrie:Cat o costa realizarea unui astfel de pavilon?
in jur de 1000E.
Cam asa ceva ar merge si la mine. Stupii sunt verticali de zece rame cu magazii 1\1, nu-i asa?
gica.mosu scrie:Are doua cu 12 r1/1(cuib+cat)...sa' unu cu 9+9 tot1/1....Echipat cu stupi fara albine,cam2000 di E...poate sa' ajunga![]()
![]()
gica.mosu scrie:EUUU,la astea cuuu....Ata'n fund=nu ma bag(ani)va las pi voooi
....Am doar cu fund- fix sa' plin...Spor!!!
gica.mosu scrie:Da,sigur dar ceva(tip penar) genu-cel din modul,adica,maxim 7cm inalt...dar se poati face capac mai mare adica 12 cm....La nevoie din start
gica.mosu scrie:Am sa aincerc sa va aduc pe acest topic multe curiozitati vechi sa' noi stiute si mai nou aparute![]()
![]()
Iata un stup cu 20 rami are trei compartimenta 6 rame fiecari 1/1 sau 2/3....este de aprox 60 di ani, si arata=ierneaza an el 3 fam a 6 r fiecariAM ff multi sa' va arat....an functie sa' di timp-SPORR!!!
gica.mosu scrie:Sa'nca una sa'...va astept cu drag....Aici un hranitor tip podisor de dif dimensiun=litri,tot din anii '80...
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian, unincepator şi 44 vizitatori