Mircea_63 scrie:Ipoteze: cules? Greu de crezut, dar nu imposibil. Zbor intens, vreme de primavara, sunt ceva floricele.
- Furtisag? Ipoteza apartine unui stupar experimentat. Mie nu-mi vine a crede...
- Miere mutata? Parerea altui stupar experimentat. Foarte plauzibil, am impresia ca au mutat mierea din centrul cuibului pentru a face loc cresterii puietului.
Nu au avut parte de turte si probabil nici nu vor avea.
ignatov andrei scrie:
Daca gustai si tu mierea "proaspat culeasa", aveai raspunsul!
balanescuadrian scrie:citind am crezut initial ca sunteti din alta tara sau faceti referire la alta perioada a anului...faza cu nectarul proaspat si furtisagul......ce floricele aveti la ora asta si ce cules este ........ apoi m-am trezit
![]()
mierea necapacita, care nu este acoperita de albine, a absorbit vaporii de apa din aer si in loc sa ai miere ai o zeama ...care dauneaza albinelor si care are sansa sa si mucegaiasca si sa fermenteze .... nimic bun
daca gustati sigur observati ca aveti apa cu miere..sau puteti scutura rama (daca nu aveti albine pe ea) si veti vedea cum sare "nectarul"..cuibul este prea larg
delorin I scrie:Frumosa inmultire...dar si scorbura de mar....grozava pentru roiuri!:)
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 84 vizitatori