Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Crotalierea stupilor !

Mesajde catalinas » 27 Oct 2011, 11:59

un model de placuta
Fişiere ataşate
placuta.png
Ultima oară modificat de catalinas pe 27 Oct 2011, 12:22, modificat 1 dată în total.
catalinas

Mesajde victor s » 27 Oct 2011, 12:14

modigliani scrie:Interventia mea pe acest topic a fost facuta " la doua capete" . Jumate ..... discutii de forum , jumate ...... intrezarirea unei colaborari . Nu as vrea sa fiu prost inteles , nu as vrea sa fie luata ca un anunt .... "mascat" .

hotarati-va ceea ce vreti sa spune-ti...ori vedeti intrezarirea unei colaborari (si atunci este reclama, mai mult sau mai putin mascata) ori vreti doar sa discutati, ori atunci totul ramane la faza de discutie, fara oferta (de produs, pret etc)
nu vreti sa fie luat ca anunt, dar deja este si surprinzator, nimeni nu se sesizeaza ! :shock:
si nu in ultimul rand, eu personal nu as vrea sa am colaborator un locuitor al unei insule legendare,demult scufundate...!
:lol:
victor s

Mesajde modigliani » 27 Oct 2011, 12:41

victor s scrie:hotarati-va ceea ce vreti sa spune-ti...ori vedeti intrezarirea unei colaborari (si atunci este reclama, mai mult sau mai putin mascata) ori vreti doar sa discutati, ori atunci totul ramane la faza de discutie, fara oferta (de produs, pret etc)
nu vreti sa fie luat ca anunt, dar deja este si surprinzator, nimeni nu se sesizeaza ! :shock:
si nu in ultimul rand, eu personal nu as vrea sa am colaborator un locuitor al unei insule legendare,demult scufundate...!
:lol:

Stimate domn , ati inteles absolut perfect , intrevad o colaborare . Insa la acest nivel al discutiei ...... inca discutam discutii !
Repet si insist , nu am cum sa exprim inca o oferta clara atat timp cat nu stiu exact ( in parametrii tehnici ) ce anume am de executat . Este un principiu elementar al cererii si ofertei pe orice piata , asupra oricarui tip de produs .

Am sa tin minte pe viitor ca nu va doriti colaboratori atlanti .

........................................

Nu vreau nici sa monopolizez discutia , nici s-o cramponez la acest nivel . Insa am sa revin cu cateva prezentari-simulari ale acestor placute si pancarte . Abia dupa ce aceste simulari trezesc interesul dvs ( ca estetica , modalitati tehnice , materiale folosite , cantitati comandate ) , abia dupa aceea "discutiile despre discutii" se vor muta la "Anunturi" .
modigliani

Mesajde ALBINEL 1984 » 27 Oct 2011, 15:06

confectionarea placutelor si pretul sunt ultimul aspect de discutat, din cat am inteles firma executanta trebue sa fie agreata de' legiuitorii' in domeniu bani ajung unde vor ei?eu stiu ca sunt obligat sa joc cum ei canta daca am nevoie de bani europeni
ALBINEL 1984

Mesajde gica » 27 Oct 2011, 16:01

ALBINEL 1984 scrie: din cat am inteles firma executanta trebue sa fie agreata de' legiuitorii'

De unde ai inteles?
Unde scrie?
Cine scrie ?
De ce faci ceata?
Sau e intentionat?
gica

Mesajde proapis13 » 27 Oct 2011, 18:59

ALBINEL 1984 scrie:confectionarea placutelor si pretul sunt ultimul aspect de discutat, din cat am inteles firma executanta trebue sa fie agreata de' legiuitorii' in domeniu bani ajung unde vor ei?eu stiu ca sunt obligat sa joc cum ei canta daca am nevoie de bani europeni

Tinere raspandac de zvonuri e valabil si pt tine ce scrie aici
Firma ce produce asazisele crotalii TU ca si Asociatie o alegi
http://www.legex.ro/Ordin-119-25.05.2011-112786.aspx
salve :D
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 27 Oct 2011, 20:47

;)
Ultima oară modificat de modigliani pe 27 Oct 2011, 21:16, modificat 1 dată în total.
modigliani

Mesajde jimm » 27 Oct 2011, 21:01

Daca maine ma duc sa strang oferte de pret cam care ar fi solutia ce mai ieftina sa indeplineasca conditiile impuse prin lege?
Care ar fi meterialul, care ar fi modalitatea de imprimare? Ce sa cer ce sa intreb?
jimm

Mesajde modigliani » 27 Oct 2011, 21:08

;)
modigliani

Mesajde proapis13 » 27 Oct 2011, 22:15

jimm scrie:Daca maine ma duc sa strang oferte de pret cam care ar fi solutia ce mai ieftina sa indeplineasca conditiile impuse prin lege?
Care ar fi meterialul, care ar fi modalitatea de imprimare? Ce sa cer ce sa intreb?

E valabil si pt tine
Nu stui ce ma face sa cred ca si tu citesti doar ultima postare :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde MyBees » 27 Oct 2011, 22:22

Proapis, imi spui si mie ce institutie oficiala administreaza siteul acesta catre care indrumi cu atata patos, legex.ro?
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde jimm » 27 Oct 2011, 22:53

proapis13 scrie:
jimm scrie:Daca maine ma duc sa strang oferte de pret cam care ar fi solutia ce mai ieftina sa indeplineasca conditiile impuse prin lege?

E valabil si pt tine
Nu stui ce ma face sa cred ca si tu citesti doar ultima postare :!:

Am inteles achizitia o face asociatia! asta vrei sa spui?!
Intrebam in ideea ca omu lucreaza in domeniu si nu stii cand odata ai nevoie (eu) de o "chestie" rezistenta la apa, usoara, care se lipeste pe lemn, poliester fara a mai putea fi dezlipita si pe care se poate scrie prin imprimare sau stantare si ieftineala, eram curios! si am formulat astfel intrebarea!
Am si eu pasarelele mele .. imi place sa stiu cat e pretul la zeama de varza si cu ce se mananca chiar daca nu-mi foloseste la nimic.
Fiecare om cu nebunia lui :lol:
jimm

Mesajde arnautu valentin » 27 Oct 2011, 22:58

un preten a alergat pe barba lui ptr identificare!i s au atribuit numerele si a facut placutele.. din plastic....din material inoxidabil....din cate am inteles dsv doreste sa se liciteze la nivel national placutele!
adi1574
arnautu valentin

Mesajde jimm » 27 Oct 2011, 23:12

Acum sincer.. daca stau si ma gandesc.. asa cum am stat si m-am gandit ca daca imi fac MER pe care corp pun manerele :lol: :lol: treaba asta cu material care se lipeste pe lemn, poliester- rezistent la intemperii (atat materialul cat si lipiciu') fara a mai putea fi dezlipit (adica acel crotaliu sa nu mai poata fi refolosit) nu e simpla chiar sunt curios cum se numeste acel material sau acel lipici sau s-a jonglat din solutia tehnica :?:
jimm

Mesajde bee - fun & crazy » 27 Oct 2011, 23:19

arnautu valentin scrie:un preten a alergat pe barba lui ptr identificare!i s au atribuit numerele si a facut placutele.. din plastic....din material inoxidabil....din cate am inteles dsv doreste sa se liciteze la nivel national placutele!

nu vreau sa te dezamagesc, dar stiu din sursa FOARTE sigura cel care TREBUIE sa le execute la nivel national e deja adjudecat si e din maretul PSD, iar ca sa fie alianta lu` peste... cel care va face adezivul special, e deja producatori de lipiciuri si lianti si culmea... e de la PNL

o sa vina dispozitie ca toate apicolele sa ia doar de acolo si de dincolo la un pret impus
:evil: :evil: :evil:
Ce a trecut a disparut; ceea ce speri este absent; doar prezentul este al tau.
bee - fun & crazy

Mesajde arnautu valentin » 27 Oct 2011, 23:33

ce ma mira faptu ca pnl si psd au acces la cascaval!eu cred ca pdl va face placutele! :mrgreen:
adi1574
arnautu valentin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE