modigliani scrie:Interventia mea pe acest topic a fost facuta " la doua capete" . Jumate ..... discutii de forum , jumate ...... intrezarirea unei colaborari . Nu as vrea sa fiu prost inteles , nu as vrea sa fie luata ca un anunt .... "mascat" .
victor s scrie:hotarati-va ceea ce vreti sa spune-ti...ori vedeti intrezarirea unei colaborari (si atunci este reclama, mai mult sau mai putin mascata) ori vreti doar sa discutati, ori atunci totul ramane la faza de discutie, fara oferta (de produs, pret etc)
nu vreti sa fie luat ca anunt, dar deja este si surprinzator, nimeni nu se sesizeaza !![]()
si nu in ultimul rand, eu personal nu as vrea sa am colaborator un locuitor al unei insule legendare,demult scufundate...!
ALBINEL 1984 scrie: din cat am inteles firma executanta trebue sa fie agreata de' legiuitorii'
ALBINEL 1984 scrie:confectionarea placutelor si pretul sunt ultimul aspect de discutat, din cat am inteles firma executanta trebue sa fie agreata de' legiuitorii' in domeniu bani ajung unde vor ei?eu stiu ca sunt obligat sa joc cum ei canta daca am nevoie de bani europeni
jimm scrie:Daca maine ma duc sa strang oferte de pret cam care ar fi solutia ce mai ieftina sa indeplineasca conditiile impuse prin lege?
Care ar fi meterialul, care ar fi modalitatea de imprimare? Ce sa cer ce sa intreb?
proapis13 scrie:jimm scrie:Daca maine ma duc sa strang oferte de pret cam care ar fi solutia ce mai ieftina sa indeplineasca conditiile impuse prin lege?
Care ar fi meterialul, care ar fi modalitatea de imprimare? Ce sa cer ce sa intreb?
E valabil si pt tine
Nu stui ce ma face sa cred ca si tu citesti doar ultima postare![]()
salve![]()
http://www.legex.ro/Ordin-119-25.05.2011-112786.aspx
arnautu valentin scrie:un preten a alergat pe barba lui ptr identificare!i s au atribuit numerele si a facut placutele.. din plastic....din material inoxidabil....din cate am inteles dsv doreste sa se liciteze la nivel national placutele!
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 40 vizitatori