perma scrie: Am inteles ca se curata una pe alta. Mai au o rama cu dulcofruct asezata orizontal peste ghem, care"picura" pe ele. Le-am restrans si urdinisul.
perma scrie:Am vazut pe net un nene care dadea cu lingura, oarecum haotic peste albine. Si dupa, a deschis stupii inainte de rapita si surpriza a fost destul de mare. S-ar putea sa ai dreptate, nu zic nu, vedem in doua saptamani![]()
.
perma scrie:Dupa postul asta o sa-mi iau multe castane, toate meritate. Cu toate astea, las aici povestea mea, cu bune si rele.
irina scrie:
paul scrie:irina scrie:
perma scrie:Sa stii ca nu erau atat de slabi. Erau pe 5 rame. Ce cred eu ca s-a intamplat: Impachetajul nu a fost corespunzator. Peste folie n-am asezat nimic, s-a facut condens a picurat peste ele, a inghetat si au consumat mult mai mult decat era normal. Daca asta pe care "l-am salvat" misca la 15 feb, si am sanse sa-l refac inseamna ca nu era chiar foarte slab. Daca ajungeam acolo in prima decada a lui februarie, acum nu purtam aceasta discutie. Daca-i impachetam corespunzator, cum au fost ceilalti doi, puteam ajunge in martie fara probleme.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori