SummerCat scrie:Te salut Florin! Deci cei puternici huzuresc nitel ? asa iti par? Scrie-mi o parere generala daca poti, ca simt si eu nevoia sa incerc cativa de extrudat anul asta. Numai ca nu sunt asa de convins de ei...
SummerCat scrie:Merci frumos la amandoi !
Aveam o timidate cu extrudatul, dar cu incredere de la voi si cu alte citite in forumurile ruse, o sa dau sa croiesc cativa..
Am in cap ceva - asa o protectie contra rosului (ca asta e marea problema cu ei) si am inceput sa adun materiale si sa-mi fac timp. O s-o iau ca pe un moft, ca ce vreau eu sa fac depaseste nitel pretul/ catul de lemn.
Iar la fund sare bine, ca am creativitatea mare de tot...dar aia e, eu platesc si tiu mortis.
SummerCat scrie:Cypryx:
Ma gandesc sa le fac falt ( falt inclinat inclinat in jos inspre afara, imi scapa cum ii zice..) direct in polistiren, pe toate cele 4 laturi.
Faltul o sa-l il imbrac in tabla. Tabla e material de tavaleala, e bun la imbinarile caturilor si pe unde se propolizeaza umerii ramelor.
Iar tabla, o s-o fac asa, dintr-o bucata, ca sa imbrace faltul si spetezea unde stau umerasele ramelor. Si o sa mai atarne si pe margini putin. O fixez numai cu autofiletante.
De ce pe falt? ca vreau sa pun un stup in masina, legat, sa-l plimb si sa-l vaz cum face la zgaltaiala.
Fara de falt, n-as avea curaj. N-am priceput cum de cara strainii la pastoral stupii fara de falt legate numai cu o carabina.
Fundul vreau sa-l fac cu sita, iar urdinisul cu intrare la verticala.
Mai incerc eu sa fac sita de AV detasabila prin spate pentru curatare mai facila, vedem daca reusesc.
Sub fund pun o tesatura de sipci in gen europalet, ca sa tina bine de tot la ridicat.
Tankard:
O coaja de tencuiala armata cu plasa de fibra de sticla. Si interior si exterior. La interior pe langa tencuiala si un strat de aracet. Pe afara - vopsea numa'.
Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori