Iti zic io faza cu nr. 1...fiind doar doua capace, e clar ca ala nemarcat e nr. 1...n-ai cum le incurca.
claudiuppp scrie:of, ma chinui tare cu stupii astia. am facut 4 stupi la cineva, dar is facuti parca la misto. nu-s standardizati, n-au nici o cota ca lumea, unul din ei parca are forma de romb, nu se potriveste nimic de la unul la altul. dupa ce i-am adus acasa mi-am pus mainile-n cap si am inventat tot felul de injuraturi. imi iesea albina pe deasupra prin niste fante. la faza asta nici nu pot sa ma gandesc sa fac roiuri pana nu cumpar alti stupi.
janese scrie:la nr 1 nu ti-a mai ajuns vopseaua sa scrii si pe capac???
sau daca este capacu sucit...zic doar atat: deja de la doi stupi ai inceput cu dezordinea!!!!
frumoasa capra pe care ai pus stupii!...vorba mea...U 80!!!sa tina!!!
la picioare ai pus placi sudate 100x100x6 sa nu se afunde in pamant??sau ai asigurat cu bolovanii aia de beton?
implica-te!!!

claudiuppp scrie:cred ca la familia mare am ramas fara matcaam gasit doar puiet capacit, albina multa, comportament de "fara mama", offff. cand ma gandesc ca le-am scos cu bine din iarna si sa moara matca in martie e frustrant

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori