Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA VIDEOCLIPUL SAPTAMANII

Pune aici un videoclip apicol interesant , gasit pe net sau facut de tine.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Apicultura la distanta - Dan Margarit

Mesajde lucky5strike » 19 Ian 2014, 22:20

Matca nu depune 5000 oua pe zi. Are varfuri de ponta de 2500-3000. Faceti alt subiect si vedem acolo, hai sa n-o mai tinem in offtopic.

---

Miere se poate face si stationar, cumplit de multa, daca ai vatra si priceperea necesara.

Ceea ce DM si ai lui au din plin.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde APISSERBAN » 01 Feb 2014, 18:50

Va salut domnule MARGARIT. DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE. Eram foarte suparat fiindca am zapada aproape 2 m. pe stupi, dar dumneavoastra mi-ati facut cea mai mare bucurie, vazind ca nu neati uitat pe noi cei din Romania, si mai dati cite un sfat celor care vor sa urmeze aceasta metoda de crestere a albinelor. Inca odata mii de MULTUMIRI.http://www.youtube.com/channel/UC9hV4ca4qdHIkpO7WcovBHw
APISSERBAN

Mesajde godfather6 » 02 Feb 2014, 18:58

O poza cu,Dan Marius Margarit !!!
Fişiere ataşate
100_0976 - Copy.JPG
Insamantare artificiala !!
Cine-i
ingust la minte ,nu are leac nicaieri.
godfather6

Mesajde MrFericitul » 05 Feb 2014, 15:22

Cum prepara dl. Margarit siropul de completare?
Multumesc si o zi buna!
MrFericitul

Mesajde jenica67 » 05 Feb 2014, 15:28

Suna si vine cisterna ! :lol:
jenica67

Mesajde Roinita » 27 Feb 2014, 18:19

Va salut!
Ma numesc Relu si sunt din Bucuresti
Am vazut toate filmele lui Dan Margarit si am citit toate paginile acestui topic si simt nevoia sa spun cateva vorbe.
1. filmele lui sunt precum un curs optional, prezenta nu-i obligatorie. Daca crezi ca ai ceva de invatat, ia-ti un pix si o hartie si noteaza. Daca n-ai minic de invatat, iesi binisor din sala si nu-i deranja pe ceilalti, nu te apuca sa zbieri in gura mare ca n-ai ce invata de aici.
2. cand te duci la cineva sa-l intrebi cat e ceasul ii spui 'va rog frumos, imi spuneti cat este ora?'si nu zbieri 'zi-mi bah cat ceasul!'ca sigur isi vede de drum si te ignora. Sa folosim mierea (ca tot ne e la indemana) si nu otetul pentru a prinde ceva sfaturi si idei.
3. daca trimite cineva un film in care-ti arata cum merge el prin canada cu un superMercedes (inventarul apicol, super matci, etc) cu 320kg/stup pe superautostrazi (baza melifera) dupa 30 ani de experienta, nu te apuci sa-ti iei mertan si sa gonesti de nebun pe drumurile noastre vai-de-ele cand tu abia sofezi de un an sau doi, pentru ca daca o faci, ai sanse mari sa te accidentezi si apoi apelezi la dl Sima sa te repare, dar in cazul asta nu prea ti se cuvine definitia de incepator ci de ... naiv.
In postura mea de incepator in devenire, am avut multe de invatat din filmele dlui Dragos Gavrila si de la Marin si Mari'' si de la dl Ioan Ursu si de la multi altii si le multumesc.
Dar filmele dlui Margarit m-au ajutat sa pun cap la cap informatiile pe care le-am primit. A fost de departe cel mai bun curs (pentru mine) si daca se reia, ma asez in prima banca.
Toata stima!
Roinita

Mesajde teinegru64 » 27 Feb 2014, 19:00

Roinita scrie:Va salut!
In postura mea de incepator in devenire, am avut multe de invatat din filmele dlui Dragos Gavrila si de la Marin si Mari'' si de la dl Ioan Ursu si de la multi altii si le multumesc.
Dar filmele dlui Margarit m-au ajutat sa pun cap la cap informatiile pe care le-am primit. A fost de departe cel mai bun curs (pentru mine) si daca se reia, ma asez in prima banca.
Toata stima!

Mai ....dar cand intri intro casa lauzi intai gazda... nu pomenesti de ,,altii"
Trist dar adevarat.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde godfather6 » 27 Feb 2014, 20:14

O zi de relaxare !! Asta asa sa nu traiasca lumea cu impresia ,ca Dan Margarit e "sclav" pe plantatie !!Sanatate si numai bine ..
'
Fişiere ataşate
Cormorant Lake 2 047.jpg
Cormorant Lake ..
Cine-i
godfather6

Mesajde nae » 27 Feb 2014, 21:46

Eu sunt sclav de cand ma stiu .
Eu ma relaxez la albine ; la peste ''prind uitatura de bandit'' + nu-mi place .
Ma mai relaxez cumva dar o fac singur, fara chibit :? , taica 6 !, matale care esti ca eu vad doar 3 ?
:oops: :oops: :oops:
nae

Mesajde janese » 27 Feb 2014, 21:48

@godfather6
ma bucur ca si tu esti admiratorul lui DM ca si mine!
dar totusi...baga si ceva despre albinele tale!nu de alta...dar de nu zici nimic de stupina ta esti doar un admirator al pescarului dm,nu al apicultorului dm! ;)
janese

Mesajde godfather6 » 27 Feb 2014, 22:33

janese scrie:@godfather6
ma bucur ca si tu esti admiratorul lui DM ca si mine!
dar totusi...baga si ceva despre albinele tale!nu de alta...dar de nu zici nimic de stupina ta esti doar un admirator al pescarului dm,nu al apicultorului dm! ;)
Ai dreptate ,sunt admiratorul lui Dan Margarit ,apicultorul ,pescarul si nu in ultimul rand vanatorul !Cat despre albinele mele ,vei citii cat de curaind in pagina mea personala ,asa k idee cresc si ingrijesc albine din 88..
Fişiere ataşate
poze si video mixt 242.JPG
Cine-i
godfather6

Mesajde Florin Dobre » 28 Feb 2014, 00:33

Faina vanatoarea!
Dar unde-i provocarea?! Ce sanse avea cerbul in fata lunetei?! :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde janese » 28 Feb 2014, 08:45

@godfather6

ma bucur ca te-ai grabit sa raspunzi!...dar tot asa repede te rog sa ne spui din experienta ta apicola din ,,88" incoace !!
ps...1888 sau 1988???topicul este apicultura la distanta...nu ...vanatoarea la distanta sau pescuitul la distanta!!!
daca pagina era facuta de dm cu tema...cine sunt eu(vezi ca e o sectiune pe forum ), atunci dm-ul putea sa posteze el pe teme variate!..dar asaaaaa..suna nitzel a ...,,pupa-ti-as talpile"!!!!
stai linistit ca nu l-am uitat pe dm-u!!!ca orice roman pe forumul de apicultura...sigur ii va trece suparare si va posta filme din nou!!!
multa sanatate dm-ule,frate!!!!
janese

Mesajde janese » 28 Feb 2014, 09:02

@ roinita!
roinita! sa traiesti...zi ceva de stupina ta,prezinta-te ca apicultor!!!!!..dar nu aici!
dac esti apicultor ,,in devenire"...atunci te asigur eu ca nu ai invatat mare lucru din acest curs...ai stat degeaba in banca!!!! cu alte cursuri trebui sa incepi!!! ,,cursul lui dm sunt pline de subtilitati,pe care nu ai cum sa le ,,mirosi" tu!!! ;)
janese

Mesajde paul » 28 Feb 2014, 11:25

Si daca "bunul tata 6"e chiar D.M. :?: :?: :?:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde janese » 28 Feb 2014, 12:05

paulica din faltiseni!...te salut!...ai postat si tu ca sa te afli in treaba!!!!dm-ul e om serios ...nu umbla cu chestii d-astea!!!baga si tu ceva din stupina ta in afara de clape!!!!foto fara cuvinte!
janese

AnteriorUrmătorul

Înapoi la VIDEOCLIPUL SAPTAMANII