Nu incerc sa ma scuz ca nu am avut timp, dar din cauza seviciului am cam ajuns spre sfrsitul lui noiembrie cand am prins o zi mai calduroasa si mam apucat sa-i organizez pt. iernat, dar am gasit un stup care era pe 10 rame acoperit cu albina pe 5 rame, cu mancare pe ele cam 70% pe fiecare rama . Problema acuma vine, pe a 7 rama am gasit pe fiecare parte a ramei puiet capacit maroniu razlet imprastiat pe rama,cam 15 pe o parte si pe cealalta 25,iar cam la majoritatea avea o gaura in capacelul care acoperta puietul.Am luat rama si cu un bat de chibrit am scos din celule sa vad ce este.Cand scoteam batu din celula se lua ceva maroniu dupa el exact cum am citit despre loca,dar ce nu am inteles eu e ca nu prezenta nici un fel de miros. Vazand ca nu simt nici un miros am adunat din mai multe celule, acea substanta maronie zicandumi ca daca e mai multa se va simti vreun miros dar tot nu sa simtit nici un miros .Va rog sa-mi dati un sfat, ce sa fac ca nu mam mai intalnit cu asa ceva si nu stiu ce sa fac. Daca nu am fost destul de explicit poate la sugestile voastre am sa incerc sa explic mai clar.Va multumesc anticipat.