In fata casei o sa pun Lonicera(pentru miros) iar in gradina zmeura+mur fara spini.
Am comandat astazi, stolonii de capsuni. Mi-a promis omul ca mi trimite imediat cum se indreapta vremea. Per total, am iesit la 0,20bani/stolon.
State scrie:M-am hotarat baieti. Multumesc!
In fata casei o sa pun Lonicera(pentru miros) iar in gradina zmeura+mur fara spini.
Am comandat astazi, stolonii de capsuni. Mi-a promis omul ca mi trimite imediat cum se indreapta vremea. Per total, am iesit la 0,20bani/stolon.Fata de 6lei cat imi cereau aia de la Obor....e cale lunga.
BeesDream scrie:Lonicera am luat-o de la un om din Cornetu care are si anunturi pe okazii. http://www.okazii.ro/plante-ornamentale ... a137497707
Lonicera sta inflorita aproape toata vara, are un super miros, nu e pretentioasa deloc la apa si la pamant deci practic nu te ocupi de ea sa o ingrijesti iar tulpina se face in timp ca cea de la vita de vie.
Dupa mine cred ca e cea mai buna planta pentru gard si vreau sa imi imbrac absolut tot gardul din curte incat sa nici nu se mai vada prin el vara.![]()
tiby visan scrie:puneti va rog si o poza lafloarea asta s-au ce este ca tare curios sint despre ce vorbiti.
BeesDream scrie:FLORINELU scrie:pe la noi ii spune caprifoi,am si eu pe garduri.
Super daca ai si tu pe garduri. Ar fi minunat daca postezi si o poza doua sa vada State cum arata un gard imbracat in aceasta planta deosebita.
tiby visan scrie:multumesc Liviu gata am vazuto are un miros super nu stiam ca-i zice asa am incercat si eu sa prind aceasta planta,floare dar nu am seusit acum a luat si sotia vr-o 2 fire sa vad daca i se prind,pacat ca albina nu poatr lua nectarul din ea are un nectar asa de dulceee numai daca se scurge nectarul pe floare afara poate ar lua si albina.

State scrie:Ce vraji a mai facut tata(si nu e popa)..![]()
liviutzbogos scrie:Sa ma bata cucu', ai noroc ca mi-am gasit consoarta si ii planificata nunta, ca de nu, ma faceam episcop si pe tine te popeam cu forta![]()
State scrie:Veniti oitele domnului, sa va spovedesc. Luati loc in genunchi , va rog. Pentru iertarea pacatelor, una scurta si ochii la usa. [/i] La alea trecute de prima tinerete, pacatele se iarta doar cu bani.
Doamne ajuta! 
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 24 vizitatori