ves.lucian.zabrani scrie:deja am ajuns acasa !!! daca nu m-ai sunat mai devreme ...
bine ca m-am intalnit cu Dumitru Muraru !!! chiar am vrut neaparat sa-l cunosc !!!
pun poze !!!
![]()
![]()
duma scrie:Luciano...... Acaparat de atâtea produse si tanti frumoase am omis să te caut cu privirea sa dau mana cu tine .![]()
cine știe poate ne-m dat unul in altul dar nu am realizat.
ves.lucian.zabrani scrie:duma scrie:Luciano...... Acaparat de atâtea produse si tanti frumoase am omis să te caut cu privirea sa dau mana cu tine .![]()
cine știe poate ne-m dat unul in altul dar nu am realizat.
ves.lucian.zabrani scrie:ramane pe altadata !!!
FAGETUL iti spune ceva ???
![]()
![]()
vasilefi scrie:mai bine intreb aici ca poate intereseaza si pe altii.
imi cer scuze dar nu am reusit sa citesc toate comentariile, in caz ca s-a raspuns deja.
am mai citit intre timp despre MER, am vazut ca Adi Hodis are rama de 162.
dupa calcule, daca gresesc te rog sa ma corectezi, se potriveste exact la catul de 1/2, ce are inaltime 170.
daca am face MER cu caturi de 1/2 ar fi super, gasesti fara probleme material.
am inteles de ce preferi de 155, sa fie compatibil cu corpul dadant 1/1
nu ai gasit o solutie sa faci MER cu rama 162 din Dadant? era prea complicat, iti lua prea mult timp tranzitia sau vreun alt motiv?
avantajele ar fi mai multe (caturi 1/2 + foite ceara fara pierderi + suprafata mai mare pentru ouat + ...), cu conditia sa putem face tranzitia de la dadant la MER cu rama 162.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 57 vizitatori