Prima pagină DIVERSE IN APICULTURA BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI

In aceasta sectiune se poarta discutii despre baza melifera existenta in Romania . Poze si informatii despre plante , arbustii si arbori cu potential melifer.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

glicina

Mesajde panshe85 » 06 Noi 2012, 14:40

va salut! are cineva asa ceva, si daca da ... poate da detalii despre modul in care se planteaza si de unde se poate procura ;)
!
Fişiere ataşate
glicina.jpg
glicina
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica)
panshe85

Re: glicina

Mesajde peterneamt » 06 Noi 2012, 21:02

Am cumparat de la Prakti.. acum 4 ani si inca nu a inflorit dar a supravietuit. ;)
peterneamt

Mesajde panshe85 » 06 Noi 2012, 22:25

merci pt pont! :lol: 4 ani !!! si ai idee cat mai ai de asteptat ?
Crezi ca stii teorie si in stupina nu merge nimic.Crezi ca stii practica, stupii merg bine dar nu stii de ce.Daca imbini teoria cu practica,nu merge nimic si nici nu stii de ce. (nea' Gica)
panshe85

Mesajde stefanmadalin » 14 Mar 2014, 11:37

Astazi mi-am laut cam o mana de seminte de la o planta de pe strada Mecet,Bucuresti , sector 2.
Au cazut pastaile pur si simplu din pom,n-am avut baterie sa pozez cate seminte erau pe jos.
Care vreti puteti sa va duceti sa adunati si mai sunt o gramada de pastai in bradul de se afla glicina. Cum intri de pe Traian pe Mecet pe dreapta o sa vezi un brad intro curte langa gard.
stefanmadalin

Mesajde redoo » 14 Mar 2014, 19:37

peterneamt scrie:Am cumparat de la Prakti.. acum 4 ani si inca nu a inflorit dar a supravietuit. ;)

Mai avea Lucian o floare care inflorise dupa 3 ani....anul asta facea si a mea 3 ani si ma asteptam sa infloreasca,dar a fost calcata in picioare de niste zidari :lol: acum trec 3 ani si poate nu mai am santier in zona
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI