Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Cine au fost NEFILIMII ?

Mesajde proapis13 » 13 Feb 2014, 11:05

Analiza ADN ale craniilor alungite demonstrează că Nephilimi au trăit pe Terra
http://www.efemeride.ro/analiza-adn-ale ... t-pe-terra
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde modigliani » 04 Mar 2014, 20:54

la modul propriu , calcam pe evidente ! Oare cat vor mai fi la moda "ochelarii de cal" ?
Intreb asta atat in nume social cat si-n nume religios ......... Dar , pe cuvant , fara sa-mi doresc sa aduc vreo ofensa cuiva anume .
Atata doar , mai mult ca orice imi doresc .... TREZIREA ! Cea adevarata !

http://www.realitatea.net/soc-si-groaza ... 03197.html
modigliani

Mesajde modigliani » 04 Mar 2014, 21:03

modigliani scrie:la modul propriu , calcam pe evidente ! Oare cat vor mai fi la moda "ochelarii de cal" ?
Intreb asta atat in nume social cat si-n nume religios ......... Dar , pe cuvant , fara sa-mi doresc sa aduc vreo ofensa cuiva anume .

Acelasi articol in blogul acestei retarde cu pretentii de "mosiera de pe net" , Gabriela Dobrescu , o idioata de scrie "sant" , "religva" , "chiestie" si care-si doreste din inimioara sa ca facatura aia de blog sa aiba priza la public .
Trecand peste neghiobiile ei agramaticaloide , facandu-ne ca nu le vedem sau ca putem merge mai departe ignorandu-le , sub articol gasim niscaiva comentarii cel putin pertinente venite de la cate unii de-si folosesc capul la gandit , nu doar la umbrit umerii .

Un link de studiat cand nu ai altceva de facut mai bun cu timpul tau :

http://extraterestriiprintrenoi.wordpre ... a-montana/
modigliani

Mesajde modigliani » 04 Mar 2014, 21:33

Cornele , interesant este urmatorul lucru:

Dincolo de plauzibilitatea articolului , ....... nu crezi pentru ca pur si simplu nu are credibilitate ? Sau nu crezi din comoditate si din teama ca asa ceva sa fie , totusi , posibil ?

Nu este un atac la persoana . Stii bine ca te stimez mult . Dar , ca si tine , reactia asta o vor avea multi .
Concret , de ce anume va este teama ? Ce anume nu credeti ? De ce respingeti neconditionat asemenea "supape" de informatie scapate inspre media ? Va inspaimanta posibilitatea ca in curand , probabil cu noi ca "generatie martor" , istoria omenirii , a Terrei , a tot ceea ce cunoastem , ...... sa fie radical reconstruita ?

Cred ca se cere un topic separat pentru genul de discutii ce pot deriva din aceasta intrebare . Dar nu-i posibil . Credinciosii o vor tine pe-a lor , ateii mai abitir , new age-erii si mai si , bezmeticii vor bulibasii total orice plapanda cursivitate am putea da discutiei .

Insist , nu crezi pentru ca ti-e greu sa crezi ? Sau pentru ca-ti este incomod sa poti vreodata accepta o asemenea realitate ?
modigliani

Mesajde State » 04 Mar 2014, 21:41

modigliani scrie:la modul propriu , calcam pe evidente ! Oare cat vor mai fi la moda "ochelarii de cal" ?

Pictore , calcam pe o P***. Cel putin referitor la link-ul ce l-ai pus. Sa-ti spun si de ce..
Acele fotografii au fost postate pe internet tocmai de persoana care apare in imagine. Este un student in practica pe nu stiu unde...Cine le-a gasit , le-a format alta infatisare si a dat "bomba". Omul a venit cu dovezi, postand fotografiile reale, din timpul unor sapaturi intr-un sit. El a fost cel care a spus ca sunt trucaje ieftine. A si demonstrat asta.
Daca nu ma insel, topicul respectiv il gasesti pe www.detectiemetal.com
Cand am timp ti-l caut eu si ti-l pun aici.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde State » 04 Mar 2014, 22:14

Ia Pictore de citeste, tu-i realitatea ma-sii...http://www.motociclism.ro/forum/index.p ... ana/page-2
State

Mesajde marius.gj.apic. » 05 Mar 2014, 12:14

Salutari la toata lumea ...

Interesant articol , dar am si eu niste nelamuriri , poate ar fi cineva dispus sa piarda timul sa-mi explice si mie ca sa nu raman la concluzia ca e doar un articol SF :

1. la ridicarea lespezii s-a putut observa un soi de puţ cu diametrul de 4 metri în interiorul căruia cobora o scară elicoidală ale cărei trepte erau săpate în pereţii puţului, de parcă fuseseră tăiate cu laserul. Din interiorul puţului emana o lumină lăptoasă, violacee. Deşi cei câţiva lucrători, geologi şi arheologi care au fost martori la ridicarea lespezii şi-au revenit după o vreme din uimire, totuşi înafara paleolingvistului care s-a precpitat ca un apucat pe scări în jos, nimeni nu a mai avut curajul să coboare şi să verifice ceea ce se afla în puţ, iar a doua zi a fost deja prea târziu.Am aşteptat cu toţii ca paleolingvistul să apară, dar el nu s-a mai ridicat la suprafaţă. Peste noapte, SRI-ul şi armata au acoperit cu scânduri intrarea în puţul care ducea spre interiorul muntelui şi-apoi au turnat ciment şi au sigilat-o. A doua zi au fost închise gura puţului exterior precum şi intrarea în galeria săpată in vremuri imemoriale de către agatârşi.
- Baietii aceia vanjosi de 10 m L si probabil 3-3,5 m l ca sa urce si sa coboare pe un putz cu diametru de 4 m au nevoie de un anumit tip de scara care cu un mic exercitziu de imaginatzie ne cam dam seama cum ar trebui sa arate . Paleolingvistul curios la 1,7-1,8 m L n-ar fi reusit sa coboare o astfel de scara . Totusi articolul ne si lamureste ca e vorba de o scară elicoidală ... ceea ce inseamna ca baietii aceia de 10 m L s-au gandit in primul rand la noi ...
- Ce au facut baietzii de la SRI , se poate numii crima (poate gresesc-nu ma pricep prea bine) si totusi nimeni nu s-a lamentat ...
- Institutziile statului in calitate de angajator si mai ales familia , parca prea usor s-au descotorosit de acel paleolingvist si au concurat la musamalizarea lucrurilor fara sa sufle o vorba sa devina si presa curioasa , pana cand o duduie sau un baiat au gasit ei pe cineva care a rupt tacerea .

Ar mai fi multe semne de intrebare , dar nu vreau sa par prea cârcotaş ...
Proverbe 3:5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta, şi nu te bizui pe înţelepciunea ta!
6 Recunoaste-l în toate căile tale, şi El îţi va netezi cărările.
7 Nu te socoti singur întelept; teme-te de Domnul, şi abate-te de la rău!
marius.gj.apic.

Mesajde akmm » 05 Mar 2014, 16:31

modigliani scrie:............
Un link de studiat cand nu ai altceva de facut mai bun cu timpul tau :

http://extraterestriiprintrenoi.wordpre ... a-montana/

Asta e un link de citit cu pistolul in mana.Auzi frate, praf de aur de 50 karate.Credeam ca noi gandim nu muncim.

marius.gj.apic. scrie:Salutari la toata lumea ...

Interesant articol ,

...

Hai ca raspund eu: Crede si nu cerceta.De data asta, autentic.
Eu zic sa trecem pe la psihiatrie......
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde State » 06 Mar 2014, 15:57

akmm scrie:Asta e un link de citit cu pistolul in mana.Auzi frate, praf de aur de 50 karate.Credeam ca noi gandim nu muncim.

Mai e o chestie misto pe internet.
Prin 98'-99' , au aparut in presa niste fotografii din Rusia ,in care apareau doua coloane din piatra, mai lungi decat doua tiruri puse cap in cap. Teorii peste teorii... Nimeni nu avea voie sa le vada, nimeni nu stia unde au fost duse,etc. Prin 2000 parca, au aparut si fotografiile reale. :lol: Erau fix cat un stalp de electricitate, cu filmari din timpul descoperirii, etc. Erau niste coloane de pe timpul romanilor, gasite undeva langa Roma.

Mai nou, exista pe History o emisiune despre extraterestrii antici. La fel, teorii care mai de care. Deja s-a format o secta cu aia.

Orice presupunere poate fi exploatata la maxim. ;)
State

Mesajde proapis13 » 06 Mar 2014, 16:16

O excursie de documentare, pentru cei interesati la noi la romani - Buzau - Scaieni :!:
http://www.efemeride.ro/nefilimii-sau-u ... ieni-buzau
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde State » 08 Mar 2014, 01:13

State

Mesajde modigliani » 16 Mar 2014, 04:21

Ca parere personala , este absolut inadmisibil ca astazi , cu acces la atata informatie , cineva sa sustina "astea sunt aiureli" . Si cu toate astea covarsitoarea majoritate a oamenilor asta spun .

Ca sa vorbim despre niphilimi sau despre acei uriasi din istoria nestiuta a Pamantului hai sa ne axam putin atentia asupra constructiilor megalitice de peste tot . As aminti aici piramidele ( care , surprinzator pentru unii , sunt prezente pe toate continentele ) , cetatile sud americane , ruinele din Liban-Baalbeck , capetele din Insula Pastelui , Stonehenge , etc ..... ( baiatul asta a adunat pe blogul lui cateva foto interesante : http://es.paperblog.com/megalitos-sin-palabras-2421681/ )

Insa dintre toate , structurile din Siberia-Gornaya Shoria sunt absolut neverosimile ! Dar insist , ele exista !!! Si nu poate fi contestat acest lucru de catre o minte prea inchistata pentru a primi o asemenea realitate . Structurile respective intrec orice imaginatie .

Iata cam despre ce este vorba in articolul urmator :

"Greutatea medie ale pietrelor cu care au fost construite Marea Piramidă este de aproximativ 2,5 tone, pietrele care alcătuiesc Stonehenge au o greutate de circa 50 de tone, iar cele din structura misterioasă din Siberia depășesc 40 de metri înălțime. La primele calcule se estimează că aceste pietre pot cântări între 2000 și 4000 de tone."

http://www.efemeride.ro/misterioasa-str ... e-din-lume

Acum treceti de primul minut din film , de textul in rusa . Mergeti mai departe :

Si mai dati cu ochiul si prin astea :

http://www.sott.net/article/275424-Newl ... discovered
http://therundownlive.com/largest-block ... ns-russia/

....................................................

p.s. Care ziceai , mah , pe-acilea ca "Pamantul nu mai are secrete" ?
Auzi , ca cica astea sunt .... "recent descoperite" ! :o :o :o
modigliani

Mesajde PAGANEL » 16 Mar 2014, 13:49

Va salut domnilor. Mi se pare interesant subiectul. Nu am avut rabdare sa citesc tot ce ati scris mai departe, dar prezenta uriasilor ESTE O CERTITUDINE. Nu avem cum sa ne indoim de asta, atata timp, cat toata lume sarbatoreste pastele blajinilor. In traditia noastra populara se spune ca acesti BLAJINI (uriasi), erau oameni cuminti(cum arata si denumirea lor), nu ucideau animale pentru hrana(vegetarieni :) , sau alta hrana-energetica)ajutau pe oameni, ii invatau...dar la un moment, nu au mai fost tolerati de noi , piticii si atunci sau ascuns in fundul pamantului. La pastele blajinilor, li se dau pe apa izvoarelor, pomeni. Credintza populara spune ca ei nu mananca decat o data pe an, in acea zi din ce le dau oamenii si ca asteapta cu nerabdare aceasta zi. Ca peste traditiile noastre populare sau suprapus altele evreiesti....asta este altceva. Ca vrem sa uitam aceste traditii si sa importam altele la moda, iar este altceva. Au fost fotografiate schelete de uriasi in Ro, de mai multi starini , care erau mirate de marimea lor, dar tot ei spun ca populatia locala privea acesti uriasi ca pe ceva normal. Eu cred ca trebuie sa fim siguri ca au existat si am coexistat pasnic cu ei. Ca au fost si printre ei unii mai descreierati-capcauni, smei....Nu exista padure fara uscaciuni. Intrebarea din titlu-cine sunt si de unde vin...mi se pare ciudata. Eu cred ca la fel ca si noi, ei vin tot DE SUS :). Eu unu, nu pot sa accept ca stra stra bunica mea a fost un cimpanzeu, dar nici ca un dumnezeu(o entitate suprema) nea facut dintr-o mana de tarana. Sper ca nu vam plictisit sau suparat cu comentariul meu.
Da de ce?
PAGANEL

Mesajde modigliani » 16 Mar 2014, 13:57

PAGANEL scrie: Eu unu, nu pot sa accept ca stra stra bunica mea a fost un cimpanzeu, dar nici ca un dumnezeu(o entitate suprema) nea facut dintr-o mana de tarana.

SATRAIESTI !!!!! Neconditionat , ..... respect total !
modigliani

Mesajde modigliani » 17 Mar 2014, 23:23

PAGANEL scrie:....... populatia locala privea acesti uriasi ca pe ceva normal. Eu cred ca trebuie sa fim siguri ca au existat si am coexistat pasnic cu ei. Ca au fost si printre ei unii mai descreierati-capcauni, smei....

In sensul asta recomand : http://www.scribd.com/doc/39985205/Vasi ... -Romanesti

Nu este o reusita . Lovinescu a scris-o "pe avarii" fiind . Nu exceleaza cu nimic . Dar contine idei interesante . De vreo doua zile , printre picaturi , o rasfoiesc . Candva am citit-o din coperta in coperta . Nu-mi aduceam aminte de mare lucru , insa nici nu avea acest lucru mare importanta . La vremea la care am citit-o nu asimilasem atata informatie despre uriasi si capcauni sau despre fiinte fantastice prezente - ipotetic - in basmele populare romanesti .

Capcauni , martoage de halesc jaratic ( !!! ) , viata fara de moarte , iele , ...... etc . Nuante termeni si fiinte ce , cu putina imaginatie , te pot pune serios pe ganduri .
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE