Numele meu; Kovacs Peter ,nascut 1981. 01. 03 la Cluj, copilarit la Capusu Mic jud Cluj si insurat cu doamna me o Bistriteanca . Am un baiat de 2 ani si momentan traesc in Bistrita.Stupina am la 30 de km de oras, acolo unde am primit de la socrii 7 ari de teren .M-am atasat de albine din cauza lu- cumnatu ,care mi-a promis 5 roi in primavara dupa casatoria noatsra in 2011.deci din 2012 am albineeeee .Am inceput cu 5 roi si momentan am trecut iarna cu 10 familii.Pentru mine albina inseamna viata, natura,relaxare,si ma simnt foarte bine cind parasesc blocu si ajung la ele.Deocamdata este o pasiune si privesc lucrurile altfel care ma inconjoara.Pina ce nu stiam de albine ,nu ma interesa multe lucruri legate de natura,nu ma interesa cind infloreste o specie de planta sau alta.Pot sa va spun ca am invatat foarte mult, Si datorita acestui Forum si a multori colegi care au postat .

Dorinta mea este sa invat practic cit mai mult despre albine si in viitor sa petrec mai mult timp in stupina .Anul acesta vreau sa produc regine pentru stupina propie.V-a doresc tuturori numa bine, sanatate si o viata de stuparit inflorit.