BeesDream scrie: Toti spun ca se foloseste mai putina vopsea cu pistolul .....
Sa le spui tu lu' aia multii c-am zis io ca-s tampiti ......
BeesDream scrie: Toti spun ca se foloseste mai putina vopsea cu pistolul .....
redoo scrie:Pictore, nu i-aizis ca o sa fie galben in nas
BeesDream scrie:Mowgly problema la mine e ameteala .....
modigliani scrie:BeesDream scrie:Mowgly problema la mine e ameteala .....
Fara doar si poate !
na de aici! modigliani scrie:.... Bine .
Stai jos . Patru .
BeesDream scrie:modigliani scrie:La asta adauga si diluantul in exces necesar spalarii pistolului la finele operatiunii . Costa si-ala !![]()
Dar , in fine , treaba ta , daca tu vrei ca stupii tai sa arate a capota de masina te priveste ....... N-ai decat ca albinelor sa le pui si eleroane si balize de semnalizare necesare unei aterizari lipsite de evenimente neplacute ........
Mowgly problema la mine e ameteala si durerile de cap care mi le da mirosul. Cu pistolul vopsesc de 20 de ori mai rapid decat la pensula. Cam asta e problema, nimic altceva..Toti spun ca se foloseste mai putina vopsea cu pistolul numai tu spui ca mai multa. Asta oricum nu conteaza, ca nu vopsesc 100 de stupi.
cristian bh scrie:De vopsea pe baza de apa ai auzit?Uscare rapida,adica fara pauza intre straturi,,,,,n-apuci sa termini cu un rand si o iei de la capat,,,,miros,,,,,,,,,,doar de transpiratie daca nu mai iei o pauza,,,speli sculele cu apa.
Sa nu mai zic de impregnant tot pe baza de apa,,,,,,N ,,nuante.
Exista si pistol de vopsit electric,nu mai ai nevoie de compresor,,,,,,,,,,,,,,cu toate ca tot pensula sau rola ar fi mai indicate si recomandate,,,, asta ti-o mai zice unul,,,,,,,,,,, care foloseste de toate.
BeesDream scrie:Am auzit de vopsea pe baza de apa dar la mine in oras nu gasesc si este si dubla la pret
BeesDream scrie:Am auzit de vopsea pe baza de apa dar la mine in oras nu gasesc si este si dubla la pret
modigliani scrie:Asadar vei avea uriasa surpriza de-a descoperi ca , indiferent de pretul ridicat al vopselelor pe baza de apa , cu un litru vei putea acoperi o suprafata mult mai mare decat o fac vopselele pe baze nitro sau epoxi .
La asta adauga si faptul ca "diluantul" acestui tip de vopsele ...... il ai in put ! Nu costa peste 6 lei kilu'
cristian bh scrie:La noi pan bihor sa spune ca nu poti fi si cu pita unsa si cu clisa-ntreaga .
BeesDream scrie: Mowgly , .....
Eu sunt suparat dracu cu alergia asta..
modigliani scrie:BeesDream scrie: Mowgly , .....
Eu sunt suparat dracu cu alergia asta..
Pai crezi ca esti primu' care are alergie la mine ?
Io zic sa va faceti sindicat !

Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori